Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Po třech sériích Little Britain, která se v lecčem tak trochu opakovala, nám autoři servíruji Little Britain USA, která až moc vaří z vody. Už komediální seriál Little Britain mi nepřipadal nikterak úžasný, ale sem tam se objevil nějáký slušný vtípek, jenže v Little Britain USA to je už pořád nastejno, kdo neviděl předchozí tři série, má výhodu, může mu totiž sem tam nějáká scéna připadat vtipná, jenže kdo viděl předchozí tři série, má pocit jako by sledoval to samé akorát v jiné zemi. Nemluvě o tom, že už třetí série Little Britain tak tochu z vody vařila. A kromě toho způsob humoru je už pod laťkou snesitelnsti, intelignetnější humor by pobavil více a nebyl by tak trapný a nucený. 40% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Little Britain míří do USA. A je pořád stejně "hilarious". Přináší nám další veselá malinká camea známých osobností, ale hlavně kupu skečů a scének se starými známými i pár novými charaktery. Zde bych mohl pokračovat kopírováním svého komentáře z "Little Britain", a tak bych raději chtěl říct, že jak nemám rád český dabing za jeho úpadek a mizernou kvalitu (čím mainstreamovější záležitost se dabuje, tím je to horší.. snad že by nemělo pro nevědomé masy smysl plýtvat kvalitním dabingem?). A proto mě vždy potěší, když ten dabing za něco stojí (například nedávné příjemné překvapení u Ranga). Kompletně LB je skvělá i v originále, ale dabing Petra Rychlého ji neubírá ani kousek a možná posouvá zase trochu někam dál (ne k ještě lepšímu, ale spíš blíže "k nám"). A to je dobře a proto mu posílám svůj upřímný dík. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Musím oproti Little Britain UK snížit hodnocení, je to fajn, ale z vody se vařit nedá donekonečna. Několik fajn scének, jinak už spíš balast. 6/10 PS: kulturisti, 200 kilová nahá dáma, chcací a zvracecí dáma, kojení - to už je maličko žumpa, preferuju více inteligentnější humor, nejvíc se mi líbilo zakončení nekonečného seriálu scének s Andym Pipkinem :) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama