Reklama

Reklama

Boku no kanodžo wa saibógu

  • Japonsko 僕の彼女はサイボ-グ (více)

Obsahy(1)

22. november 2007: Osamotený študent Jiro Kitamura (Keisuke Koide) má narodeniny, no jediný darček dostal sám od seba. V tento deň sa ale stane niečo neočakávané - stretne dievča svojich snov (Haruka Ayase), ktoré však ešte tú noc zmizne bez stopy.
22. november 2008: Jiro oslavuje narodeniny a znovu stretáva tajomnú dievčinu. Teraz však zistí celú pravdu: Kráska je cyborg z budúcnosti, vytvorený iba pre jeho potreby. Je krásna, má nadprirodzené schopnosti a pre Jirove šťastie by urobila čokoľvek. Má ale jednu chybičku: Nevie cítiť a opätovať lásku. Podarí sa Jirovi naučiť ju ľúbiť? (koba)

(více)

Recenze (85)

maddy 

všechny recenze uživatele

Vždy sa čudujem koľko rôznych pocitov vo mne dokážu vyvolať tieto ázijske filmy. Navyše tentokrát zmixované žánre, ktoré by asi nikde inde takto do seba nezapadli: Sci-Fi /Komédia /Romantický /Akčný /Drama /Katastrofický. Prekvapivo to fungue po každej stránke. Jednoducho krása 5* Nieje potrebné to ďalej rozpisovať. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jae-young Kwak .. Když asijští tvůrci reflektují současnost nebo se ohlíží dozadu, jde jim to dobře, ale jakmile se zakoukají dopředu a přimíchají cyber/future-svět není to příliš zábavné a ani moc romantické (viz třeba také Saibogujiman kwenchana). ___ Skřípe stavba, konečné časoprostorové smyčky by nerozluštil ani Albert Einstein, emoce jsou umělé a vše nakonec maskuje nějaká vizuální, tentokrát především demoliční, exhibice. Hlavní herec je tak trochu idiot, ale co si umí Kwak stále vybrat jsou herečky - tentokrát jistá a zatraceně přitažlivá Japonka Haruka Ayase, která nejvíce válí při robotickém tanci a vůbec ty strojové i lidské pohyby a výrazy zvládá přesvědčivě. Díky ni dám za tři, ale jinak je Cyborg Girl žánrově hodně chladná a slabá. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Miluju "My Sassy Girl" (první velký režisérův počin a zároveň ten nejlepší) ale přestože má "Cyborg Girl", spoustu podobných aspektů (dominantní je opět žena a hlavní hrdina je nesmělý panic) chybí jí ona romantická lehkost a svěží a reálně působící příběh (což je u snímku, který neskryje podobu s "Terminátorem" pochopitelné). ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

MSG prehnana cez kopirak sci-fi. To mi vobec nevadi, len mi to mozno aj vdaka "robotovi" prislo chladne. Usmevne momenty sa vacsinou vydarili, zial love-story linka mi prisla miestami umelo znasilnovana. Celkovy dojem mi trochu vylepsil zaver, kedy prvykrat vo filme na mna ciastocne predkladane emocie fungovali, hoc casovy paradox privadza do krajnosti. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zprvu se film tváří jako komedie (dětinsky hloupoučká), ale to divák netuší, do jaké pasti právě spadl. Ty připitomělé vtipy si bude ještě rád připomínat, až se snímek přemění v uslzené melodrama uprostřed katastrofy. Já osobně jsem akorát počítala, kolikrát ještě může na robotku spadnout barák, aby byla pořád plně funkční. Dost odolný model. Finální hrátky s časem chvilinku slibují, že přece jen příběh chtěl něco vyprávět, aby pak několikanásobný zvrat ukázal, že tyhle ambice snímek neměl o nic více, než měli jeho autoři mozkových buněk. SHRNUTÍ: Pokud si začnete románek s robotkou, skončíte vycpaní v muzeu a budou vás tam očumovat školní výpravy. A dobře vám tak! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama