Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Počas prvých desiatich minút sledovačky mi z tej kamery prišlo minimálne dvakrát zle. Odskočil som si po dva papierové sáčky, čo som minulý rok potiahol v lietadle vychytenej spoločnosti SkyEurope Airlines. Po pol hodine mi prestalo byť zle a začalo byť ešte horšie. To z tej navodenej atmosféry a tak som znova odbehol, tentoraz už po igelitku Tesco bez ventilačných dierok. Zbytočne. V druhom polčase už Sančéz nič plodného neponúkol. 60 percentíkov. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to dost slušná žánrovka s parádní atmoškou i slušnejma lekačkama, od příchodu do toho baráku už ale začnou typický klišé a tempo uvadne.Docela mě překvapuje těch 51%, má to takovej ten parádní look a vůbec všechno je prostě v pohodě, žádná trapárna ani amatérská kreč, herci dobrý, bohužel ta klepavá kamera tomu nepřidá.Dost možná Sánchezův nejlepší film, když nepočítám Blair WItch samozřejmě.Pohodovka na jeden večer, 60%. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, ikdyž je tady provdaná za Číňana, co je naprostá bačkora a navíc ani neumí Kung-fu. Co už není fajn, je epileptická kamera, která podělá i to minimum scén, kde není díky tmě vyloženě hov.. nic vidět! Stejně tak neschledávám za děsivé nahé, albínské, humanoidní cosi, co ani pořádně neublíží. Chaotická ztráta času. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Obsah filmu se tvářil zajímavě a hodnocení nevypadalo zle, tak jsem si říkal že bych to mohl zkusit. Bohužel se překvapení nekonalo. Scény moc nevyděsí a Měsíční démoni vypadají spíše jako tchýně když si zapomene pleťovou masku. Největší překvapení pro mě znamenalo zjištění že tohle natočil tvůrce Blair Witch. Roztřesená kamera tomu odpovídala, stejně jako fakt že toho nebylo moc vidět. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica tohto solídneho hororu bola skvelá, ale druhá časť upadala do priemeru. Tento film som pozeral sám v noci a musím povedať, že v niektorých momentoch som mal v gaťách nasrané... Réžia bola zvládnutá celkom slušne a čo musím pochváliť tak to boli naozaj dobré masky. Nápad natočiť nejakú legendu o mesačných démonoch nebol určite zbytočnou záležitosťou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama