Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

hladass 

všechny recenze uživatele

O něco lepší, než extrémně přeceňovaná sračka jménem "Záhada Blair Witch", ale ani tak není příliš o co stát... Atmosféra je více než slušná, ale co z toho, když si režisér myslí, že ji ještě podpoří roztřepanou kamerou, která má asi vyvolat pocit jakéhosi FF, ale protože se celý film prakticky odehrává v naprosté tmě, dostane se divákovi jen mnoha roztřepaných scén, ve kterých se rozpačitě snaží rozpoznat, na co se to vlastně dívá a nedostat přitom epileptický záchvat... Kameranovi a střihači by měl někdo useknout ruce a doživotně jim zakázat i jen se přiblížit k natáčení jakéhokoliv filmu... Z mého pohledu jde o promarněnou šanci na dobrou hororovou podívanou, protože bílí měsíční démoni potenciál vyvolat minimálně mrazení v zádech měli... A to je škoda... ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jeden ze strůjců (odmítám napsat autorů) Blair Witch Eduardo Sanchéz natočil pravděpodobně nejtemnější horor všech dob. Těšíte se? Tak se zas tak moc netěšte. Ten horor je totiž natočenej v totální tmě a tak trochu se bojím že to, že dost často nic není vidět není účel, ale prostej amatérismus filmaře. Ano, brightness na 100 procent a stejně budete mžourat. A o co jde? První půlhodina je naprosto fantastická. Nevím přesně jak tenhle hororovej subžánr popsat, tak raději začnu u příběhu. Amy Smart se zabouchla do Číňana. Odjela za ním do Číny a tam si ho vzala. Prvních pár minut je jejich procházka městem a ožírání se. Následně nasednou se svým průvodcem do auta a odjíždí na venkov. A setmí se. A... a dál už to musíte vidět sami. První půlhodina je podle mě naprosto fantastická. Nechci vám moc spoilerovat co přesně se posere, ale něco se posere, je tma a chvíli se fakt bát budete. Po té půlhodině se bohužel něco brutálně zlomí, přehodíme žánry, děsivé už to není, pointa je debilní a víte jak. Ale za tu první půlhodinu tu sedmičku dám... 7/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mladí pár,si vyšiel na svatobnu cestu.Zatiaľ u nich bola harmónia a úžívali si to.Idú k jeho rodine,ale zablúdia a dostanú sa na opustenú farmu,ktorá ale nebola tak opustená.Takto si asi svadobnu cestu nepredstavovali,je noc,sú na neznámom mieste a nejaké osoby ich napadajú a prenasledujú.Znie to atmosfericky a aj to je.Lebo pár krát som sa naozaj dosť zľakol,keď je klud a z ničoho nič,niečo vybehne.Atmosféru to malo dosť silnú,len škoda,že sa to celé odohrávalo v tme,tak som toho nevidel tak veľa.A tie temné osoby boli dobré spracované,aj keď bolo vidieť na nich veľa make upu,ale aj tak vedeli slušne navodiť strach.Pár vecí tam nedávalo logiku ani zmysel. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit jen atmosféru, bylo by to minimálně za čtyři. Jenomže u atmosféry veškerá pozitiva končí. Filmaři ve snaze předvést svůj „mimořádný talent“ vyrobili něco, čemu se v některých pasážích prostě ani nedá říkat film. Kamera neustále zmateně kmitá po okolí, což v kombinaci s faktem, že se celý děj odehrává v noci, degraduje film na shluk tmavých, roztřesených snímků, které divákovi přinesou tak maximálně bolest hlavy z toho, jak se ten zmatek snaží dešifrovat. Přitom samotný příběh je docela prostý, takže by z něj šel natočit sice jednoduchý, ale z hororového hlediska výborný film. Tohle dílo zkrátka mělo potenciál, který sami filmaři zašlapali do země. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné prostředí, dobrá atmosféra i příšery byly slibné. Napětí nechybí a doprovázelo mě podobu celého snímku. Tak proč mám smíšené pocity? Je to jednoduché, poněvadž celou tu dobu ze všeho nejvíce vadí chaotická kamera, která dává hororu nepřehlednost, místy otravuje a divák má chuť Seventh Moon vypnout. Jako další klad jsou sympatické postavy hlavně Amy Smart, která se jako herečka ukázala ve starších filmech. Nebýt kamery hodnocení bude vyšší, ale ta nepřehlednost se nedá vydržet... 6/10 = 65% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama