Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

nemik22 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na film plný lekaček ve stylu Autopsů... BOHUŽEL. Dvě hvězdy dávám za povedený začátek. Nicméně nechápu co se potom stalo. Ze slibně se vyvíjejícího hororu se najednou stala snůška nelogických nesmyslů. Je to pouhý pokus o strašidelný film, přitom to nejstrašnější je, jak je to natočený. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak po nezábavnej a (tak trochu) mimo dobu natočenej trojke, sa nakoniec moje obavy z klesajúcej tendencie nenaplnili a remake zapadol do priemeru .Jednotku mám veľmi rád, trojku neznášam. Tento film pre mňa znamená asi rovnaké nič ako dvojka, s tým rozdielom, že v dnešnej dobe sa už niektoré veci tolerovať nedajú. A na poctu to tiež nestačí. PS: Cameo Linney Quigley si mohli odpustiť, keď pre ňu nedokážu vymyslieť nič lepšie, ako že tam proste je ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Proč ne, skvělá ujeťárna, která asi nesedne každému, ale dokázal bych si to představit na nějakém hororovém mejdanu jako slibně rozjíždějící instruktážní video (klidně i bez těch démonů :-), zkrátka film, který vás určitě nevyděsí, ale možná festovně pobaví. Takže nečekejte žádnou hardkór atmosféru, nebo nedej démon vybroušené dialogy. Namísto toho fajnou metalovou muziku, sympatické herce (Furlong rules), správně ulítlé masky a jeden neviděný trik s rtěnkou ;-) Pobavilo na tolik, že už se teď těším na původní verzi. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je přinejlepším průměrnou žánrovou podívanou, která vyjma sympatického hereckého obsazení a barevného ladění ne nepodobného tomu tomu ve filmech Daria Argenta nemá moc co nabídnout. Příběh je šablonovitý až hanba, napětí se vyskytuje pouze ve stopových prvcích a místo děsu se divák dočká momentu spíše úsměvných pro svou "béčkovost". Retro prolog ve stylu brakových klasik z dílny studií Hammer a Universal vzbuzoval jisté naděje, to, co následovalo, však nestojí moc za pozornost. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie, klasika sa mi páčila jednoznačne viac. Tu by som pochválil len nejaké vizuálne efekty (maska Angely sa mi páčila najviac) a niekoľko dobrých krvavých scén (s rúžom alebo vytrhávanie čriev, prípadne zodratie kože z tváre). Čo sa mi už páčilo menej, bola prítomnosť Furlonga, ktorého proste nemôžem vystáť. Ďalšia vec je, že horor bol úplne bez atmosféry (na rozdiel od prvých dvoch klasických dielov, kde to fungovalo už len vďaka temnému zámku). Bola to skôr pubertálna šialenosť s katastrofálnymi hereckými výkonmi, ktorá sa žiaľ nedala brať vážne. Záver úplná pohroma, to bolo fakt odfláknuté! Čakal som totiž, že sa Angela na konci rozpadne trošku efektnejším spôsobom, možno nejakým výbuchom a nie tak sucho. Adam Gierasch ma oveľa viac potešil hororom Autopsy, v ktorom dokázal, že krváky točiť vie. Mohol sa posnažiť viac. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama