Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

choze 

všechny recenze uživatele

"TAK CO TO... SYMBOLIZUJE?" - "SYMBOLIZUJE? SYMBOLIZUJE TO POŘÁDNEJ PRůSER." Jeden z nejočekávanějších sequelů v mém životě a jsem i nejsem zklamán. Duffy si pořád rád hraje, bohužel tentokrát si nehraje na "natoč zábavný nápaditý vigilanťák se srdíčkem", ale na "co nejvíc obšlehni jedničku". Taky trochu moc tlačí na humor a začíná mi vadit statičnost přestřelek, kdy se bráchové prostě někam postaví a zatímco je kamera cool zpomaleně objíždí, střílí z jednoho místa na padouchy, dokud ti nepadnou. Náhradníci Benz a Collins nejsou marní, ale oproti Dafoemu a Della Rocovi nepůsobí svojsky a přesvědčivě, ale karikaturně, a chybí i výraznější hlavní záporák - místo toho tu máme dva, kteří jsou celou dobu odstavení ve svých úkrytech. A snaha dát tomu osudový background Kmotra je samozřejmě úsměvná. Ale pořád jde o zábavný bonus k jedničce, jen příště bych ubral na humoru a sebecitacích, a radši to postavil na vlastní nohy a víc rozhýbal akci. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zběsile akční a přesto zoufale nudné. Všichni tak nějak střílí hlava nehlava, chvílemi dokonce i zpomaleně. Neustále vracení děje podmalované říznými rockovými rytmy dost otravuje a záběry, co mají být cool jsou tak překůlované, že ve výsledku se silně přehrávajícími a snad za každým druhým slovem fakujícími herci cool nejsou ani náhodou. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pro mě po vynikající jedničce docela velké zklamání. Troy Duffy recykluje kde může a napodruhé už to není tolik zábavné. Jako bych sledoval první díl, okleštěný o Williema Dafoea, Rocca a tři čtvrtiny úderných hlášek. Nebýt jedničky, tak po dvojce bratrů neštěkne ani pes, který nekouše. Film nevybočuje z řady podobných akčních "direct to DVD" titulů a to šel prosím do více než pětistovky kin. Trojku bych bral jedině v případě vyzkoušení nějakých konečně nových postupů, ale těch se asi u Duffyho nedočkám. A Julie Benz byla stokrát lepší v Rambovi, tohle měla být náhrada za Dafoea? Cliftonovi se náhrada alespoň částečně vydařila. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že někdo spáchal pokračování ultra debilního prvního filmu, notabene to stejné individum, které má na svědomí i právě onen první díl. Nedokoukáno, mnohokráte přeskočeno v ději, kdesi za 75% stopáže zastaveno, vypnuto, smazáno. Jediné plus náleží skutečnosti, že jsem to viděl na lačno. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

vaří se ze stejných ingrediencí jako v jedničce, akorát už to nepůsobí tak svěže - slušela by trošku kratší stopáž, zajímavější přestřelky (kamera točící se kolem Svatých, kteří jen stojí na místě a nikdo je netrefí už mě fakt začínala srát) a vtípky už taky nejsou to, co bývaly. Julia Benz se vyvedla, stejně tak i sympaťák Romeo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama