Reklama

Reklama

Soukromý detektiv Malone (Thomas Jane) není zrovna policejní vzor. Násilí místo obyčejné domluvy mu rozhodně nedělá problémy. Tento detektiv jednoho dne dostane za úkol ochránit jisté velmi důležité informace, na které si samozřejmě dělá zálusk i zdejší mafie. Malone se však nehodlá informací vzdát tak snadno a rozhodne se tento úkol splnit za každou cenu. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (118)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTERÝ LIDI JDE ZABÍT HŮŘ NEŽ JINÝ. NAŠTĚSTÍ PATŘÍM K TĚM NĚKTEREJM“..... /// Úvodní boj o ,,kufr“ je efektní. A zřejmě bude důležitej, když po něm jde i chlápek, co má ruku ,,obráceně“. Chvíli vede, ale Malone ucedí hlášku a je mu v patách. Překvapení se nekoná.... JE TVRDEJ. FAKT TVRDEJ. (furt píšu o Malonovi.) Hláškujou všichni – víceméně suše, ale každej pokus dobrej. Zpestří to i akcička v zrcadlovým bludišti. Retro (noir) atmosféra, barvičky – já tyhle kousky můžu. Stejně sympatický jsou i postavy. Malone baví a já čekám, jestli se tady náhodou neobjeví Roger. Solidní tempo proložený jednoduchou akcí a děj na pomezí komedie – parodie, ve kterým holky ,,chodí“ za hrad z písku. A vůbec to není tak špatný, abych dal jen 3*. Jenže nevím, jestli to chci vidět znova. Možná pokračování.....každopádně víc hlášek ve filmu jsem letos neviděl. (Asi.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč dávat emaily od ,,Lízátko69“ HNED do spamu. 2.) Tvrdím, že disco mělo zemřít hned, když skončila ABBA (a proto mi říkaj zápalka). 3.) V každý správný kriminálce musí bejt alespoň jeden uchylák. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravdu mají ti, co píší, že začátek je celkem solidní řežba, plná akce – střelného prachu, drsných hlášek i černého humoru. Parádní start skvěle navnadil, jenomže postupem času tomu začala docházet šťáva a došlo i na pasáže, kde jsem se trochu nudil. To však nic nemění na tom, že film je plný zajímavých postav, pošuků, asijská mrška taky nebyla k zahození – pan Zápalka rovněž – no a o sexy Else Pataky se asi nemá cenu bavit vůbec. Kurňa to je ženská… Thomas Jane odvedl slušný výkon a dobře ho doplňoval i Ving Rhames. Je trochu smůla, že Russell Mulcahy nedokázal ukočírovat celý film. Protože několik nezapomenutelných okamžiků se tu vskutku dá najít. Lepší průměr to je, ale žádná pecka. 60% ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Maloneho scenárista mal asi tiež ten istý problém ako väčšina obyvateľov našej gubernie a síce ten, kde zobrať a nekradnúť. Pri pohľade na Thomasove cirkusové čísla som neustále premýšľal, v čom som to už kurva videl. Že by Šút em ap, Sly Cobra Stallone či Filip Marlowe? Pri spomienke na Sin City som to celé vzdal a čumel na to ako hluchý na dvere. 55% za viac než sexy Elzu Patoky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Luxusní úvod a postavy napsané tak, že nevadil ani nehrající Thomas Jane, protože to za něj v pohodě obstarali Hutchinson a spol.. Jenže to bylo v tomhle pokusu o noir vše, co stálo za řeč. Neříkám, že některé hlášky neměly něco do sebe, stejně jako se našly sekvence, které uvíznou v paměti, ale dohromady to prostě nešlapalo. Proč, to je otázka. Je to škoda, protože tahle záležitost se mohla stát kultovní.60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Krev, drsňáci, hlášky a krásná ženská. Po výborném začátku to sice trochu kolísá, ale vždycky se objeví nějáká ta blbinka, která člověka rozesměje. Opilá máma, ohořelý Doug Hutchison. Jane se navíc to rolí těchle drsňáků hodí jako málokdo. Opravdu zábavné béčko. - Myslíš, že to bude mou povahou? - Spíš to bude tvým ksichtem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Malonovo auto je Buick Straight 8 z roku 1952. Thomas Jane auto objevil pár dnů před natáčením a nechal si ho dovézt až z Oxnardu v Kalifornii. (TomikZlesa)
  • Natáčení probíhalo ve Spokane v USA. (Terva)
  • V jedné scéně použije Malone (Thomas Jane) do své zbraně Mateba v ráži .357 Magnum náboje, které sebral z Murphyho (Leland Orser) revolveru SW raže 38.special, nejedná se ovšem o chybu, tato záměna je možná i ve skutečnosti. (HectorHagman)

Reklama

Reklama