Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

F.man 

všechny recenze uživatele

Jednoduše řečeno, další z řady teen komedií. Je tu spoustu pěkných ženských, namachrovaných amíků, bezproblémový život, lásky, komplikace, sex... No prostě klasika. Hlubší smysl v tom není žádný, ale pokud máte 90 minut navíc a chcete se bezmyšlenkovitě koukat na pěkné slečny a život jaký jste vždy chtěli, není Fired Up tak špatnou volbou. I think our bus crashed and we're in heaven. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Po začátku kde se mi chvílemi zvedal žaludek z těch dvou přenamachrovanců na co si hráli jsem uvažoval zda to nevypnu. Nakonec jsem vydržel a přetrpěl k americkému klasickému konci, kde asi říkat jak vše skončilo nemá vůbec cenu... - 25. 7. 2012 - 20% ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Loudilové" loudili tak dlouho, až se jim v závěru dostalo jakéhos takéhos morálního ponaučení a hlavně...zasunuli. O tohle hlavně v celé této komedii pro -náctileté hlavně šlo. Ústřední herecké duo Nicholas D'Agosto a Eric Christian Olsen se vzájemně skvěle doplňuje. Prostoduché, ale pro cílové -náctileté publikum svým způsobem zábavné. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Popravdě - měla jsem tu "čest" vidět zhruba jen druhou polovinu filmu, ale s čistým svědomím můžu říct (i díky ohlasům lidí, kteří film sledovali od začátku), že toto je typická americká sra***, nebo-li požírač času! Prosim vás, pokud nemáte alespoň 2 promile, v krvi vám kromě alkoholu nekoluje nějaká další nelegální droga a zorničky nemáte rozšířené pod vlivem marihuany nebo jiné 'trávy', tomuhle filmu se vyhněte obloukem. Opravdu na něm není nic vtipného... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)

Reklama

Reklama