Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro gamery totální must-see, pro normální lidi... no řekněme že ti se taky budou bavit, i když občas nebudou rozumět pár termínům :-) Díky párminutové délce (a "vysílání" na TyTrubce) je to ideální seriálek na volné odpoledne. Potěší taky bonusy (hudební klipy herců atd.) - doporučuju projít celý YT kanál Guildy. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si sjel první sérii gildy v angličtině a ohodnotil čtyřmi hvězdičkami. Nyní jsem vděčně sáhl po otitulkované verzi a zvedl hodnocení na pět. O čem to svědčí? Možná o tom že moc neumím anglicky, nebo taky o tom, že The Guild je parádní seriál primárně určený na hráče, či aspoň na ty, co aspoň trochu tuší co znamená rpg, lama a farmit. A kdo je nejlepší? No přece Vork! ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama