Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Věřím, že MMORPG hráčům v tomhle přes noc vyrostla jasná kultovka, ze které budou citacemi zahlcovat diskuzní fóra ještě o mnoho měsíčních poplatků později. Pro mě se tu sice tu a tam také najde něco k pousmání (striptérka s děckama, máti "hindu-židovského" týpka), ale nic víc. A nebýt roztomilé Felicie, tak ani nevím zda bych vydržel až do konce. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na to, že je The Guild dělán prakticky na koleni, je to velmi zábavná, leč kraťoučká podívaná. O to více je ale seriál napěchován povedenými vtípky. Čtvrtou hvězdu uděluji za Feliciu Day :) Hodnocení série: 4/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Technická stránka je o kus lepší. Vtípků možná malinko ubylo, ale scénář je zase zajímavější a pestřejší. Felicia je skvělá jako obvykle. Hodnocení série: 3,5/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Rozjezd to mělo sice slabší a kvalitních vtípků opět ubylo, ale poslední trojice dílů krásně napravila reputaci. Hodnocení série: 3/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- Čtvrtá série je o třídu lepší, než série předchozí. Jednak co se děje týče, ale i těch vtípků přibylo. Hodnocení série: 4/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Jednoznačně nejslabší série guildy vůbec. Vtipu rapidně ubylo, měl jsem vcelku problémy seriál sledovat, protože mě to už moc nebavilo - rozhodně ani zdaleka tolik, jako první dvě série. Hodnocení série: 2/5 --- ŠESTÁ SÉRIE --- O něco lepší jak předchozí série, ale ne... prostě ne. Není to ono a do poslední trojice epizod je to pořád strašně plytké a opět jsem na to koukal jen kvůli Felicii. Zakončení se ovšem povedlo, působilo příjemně - možná taky proto, že se postavy přestaly na chvilku tolik pitvořit. Hodnocení série: 2,5/5 ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé epizody jsou krátké, takže se to dá v pohodě sledovat. Seriál mi přijde zábavný a vtipný, ale bohužel vtipných hlášek bylo zpočátku více a postupně ubývají. Zápletka je jasně daná a ač nejsem hráč MMO, tak je mi seriál celkem blízký. Hodnocení po třech řadách. EDIT: Po čtvrté řadě zůstává hodnocení nezměněno. 5.série mě opravdu bavila, sice byli na conu a tudíž už nešlo o hru jako takovou, ale bylo to pořád blízko k tématu. Šestá mě už tak nebrala, je to ještě dále od hry a stále šlo více o jednotlivé postavy. Celkové hodnocení ovšem zůstává. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Nejsem a nikdy jsem nebyl hráč MMORPG a tak si myslím, že se u tohohle seriálku pobaví i normální průměrnej člověk. Jde prakticky o téměř amatérský seriál, který tvoří sami herci a který financují převážně z příspěvků nejvěrnějších fanoušků. Smozřejmě nejvíc mě baví krásná a sympatická Felicia Day, která je autorkou velké části scénáře a sama je tvůrkyní tohoto příběhu. 80% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama