Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

První série: Tak tahle partička asociálů si mě získala téměř okamžitě. A nemilujte je, když jsou tak divní… Vork, Codex, Zaboo, Clara, Tinkerballa a Bladezz. Anebo taky plešoun, který šetří, kde se dá (dokonce pobírá sociální dávky svého mrtvého dědy… mimochodem, není to ilegální? :-)), zrzka, kterou vyhodil i vlastní cvokař, napůl Žid a napůl Hind, který se nastěhoval k zrzce, Asiatka, která nedá z ruky hry a pošuk, který Guildě ukradl vše, co měla. Tak přesně o tomhle je první série tohoto vynikajícího seriálu. Věřím, že ti, kteří už mají svou vlastní zkušenost s nějakou MMORPG hrou (já hrál nějaký ten čas WoW) tohle budou minimálně milovat. A ti ostatní? Ti se snad taky zasmějí, ale asi o 50 % míň, než my, kteří jsme si už něco prošli. Zkrátka a dobře, pokud jsou pro vás pojmy jako Guild, Gold, Raid, Experience nebo Skills tak běžné, jako voda, oheň a vzduch, tak po The Guild sáhněte všemi deseti. A kde? Například zde to máte i s českými titulky. Já po první sérii nemůžu jinak, hodnotím maximem a jdu na další díly. Druhá série: Ženy. Žít se bez nich nedá a se mnou na rande nepůjdou. Už ne tak bezchybné, jako první série, přesto jsem se dost nasmál a kvalita klesla fakt jen o minimum. Navíc se mi zdá, že se do popředí dostává Vork, což je IMHO více než dobře. 95 %. Třetí a čtvrtá série: Zatímco třetí série byla skvělá, čtvrtou bych neváhal označit za téměř geniální. Seriál se prostě nemůže omrzet, když jeden díl má cca. 5 minut. A Felicia Day... tohle je sen každého kluka, kdo někdy hrál nějakou MMORPG hru. Třetí série - 90 %, čtvrtá - 100 %. A těším se na pátou! ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

Naschvál dávam 4* - pre MMORPG a hlavne WoW fanúšikov je to pecka plná scénok kde sa nájdu a zasmejú aj sami na sebe. Pre tých ostatných asi nepochopiteľná blbosť a divím sa že nevidím ani jedno hodnotenie "odpad" v tých top 20. Bude to buď tým že hlavná hrdinka je fakt sympaťáčka alebo skôr tým že kto nedrtil WoW to nepozná. A kto to nepozná, nehodnotí. Zaboo mi tam lezie najviac na nervy. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jako MMO pařana byl pro mě tento seriál v podstatě povinnost. Hezky to vystihuje hráče a dopad hry na jejich reálné životy. V pozdějších sériích už měli dost peněz a tak se mohli tvůrci rozšoupnout. Každopádně Vork mě nepřestává udivovat. :D A Felicia, tam snad ani není, co dodat. Prostě kouzelná :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno