Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krátké díly a civilní obsazení/scénář dělají z Guild velmi příjemnou zábavu, která i přes svou vyhraněnost na hráčské pole je přístupné docela široce. Znám lidi, co nehráli nikdy MMORPG a bavili se. Asi ne jako kdejaký warlock, ale to přeci nevadí. Je dobře, že tvůrci nemají příliš peněz na rozhazování a dělají díly v podstatě doma na koleni, protože nezaměnitelný feeling seriálu a nadhled tím jedině podporují. Jinak doporučuji sledovat po sériích naráz... jsem zvědavý, jak vybrousí z konce třetí sezony:) PS: bude to WoW, ale možná tvůrci čekají na nabídku od Blizzardu na menší reklamu:-)) PPS: ty postavy nemají chybu:) Clara, co otevře pusu tak hláškuje jako nikdo PPPS: jdu zase nainstalovat WoW, zaplatit poplatek a hurá najít Feliciu, vím totiž její nick:-D S05:poměrně slabé, až na ten slušný počet cameo rolí seriálových herců... ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Brilantní fandovský nízkorozpočtový kraťoučký seriál, zabývající se jednou guildou, která hraje bezejmennou MMORPG hru a je ukázkou čiré závislosti.. Postupem času se ale seriál rozvíjí i do dalších spekter, přicházejí krize, vztahy se hroutí, neschopnost zapadnout mezi normální lidi občas mrzí a vše je zahráno úžasnými herci neherci.. Samozřejmě úplně nejlepší je hlavní postava seriálu Codex, její úvodní konstatování vždy mají něco do sebe a navíc je opravdu úžasná. Pak je velmi dobrý nespolečenský šéf týmu Vork a zajimavý matka dvou dětí Clara.. Zatím ani jedna epizoda vyloženě nezklamala, jsou sice i slabší, ale díky velmi krátké délce nikdy neomrzí.. Dokonalý seriál ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama