Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Jako deníček MMORPG hráče slušné, jako plnohodnotný serial dost rozpačité. A nemůže za to nízký rozpočet. Felicia Day je rozhodně roztomilá, hezká, hraje na housle a tak dále, ale není to extra dobrá scénáristka. Ve výsledku to pak vypadá tak, že čas od času dostanete geniální hlášku, případně dokonce geniální díl (ony nejsou nijak dlouhé, žejo), ale někdy taky sjedete několik dílů zasebou a se zíváním se snažíte vybavit, co se tam vlastně stalo. Občas mi také přišlo, že s těmi MMORPG souvislostmi až trochu moc tlačí na pilu a snaží se narvat narážku uplně všude. Ale možná jsem jen v tom gaming světe nebyl dostatečně ponořený. // Nejoblíbenější postava: Codex // 55% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice nějakým extrémním vyznavačem WOWka, pár měsíců jsem to i hrál, než mě přestalo bavit, ale tohle je naprosto dokonalý seriál. Těším se, jak se to bude dále vyvíjet:) 19.7.2012 - OK, tak už jsem velkej fanda WoWka, hraju ho, baví mě a tenhle seriál mě baví mnohem víc než kdy dřív. Zkrátka a jednoduše sem si všechny postavy a jejich osudy zamiloval. I když je vlastně pravda, že v tomto seriálu se nejedná přímo o WoW. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama