Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se veze na vlně popularity nerdských seriálů (IT Crowd, BBT apod.) Felicia Day od něj odrazila svou malou pisatelskou a hereckou kariéru. Čím populárnějším se seriál stává, tím populárnější tváře také přitahuje v rolích speciálních hostů. Tím nejstabilnějším je patrně Wil Wheaton (Wesley Crusher z TNG), který se momentálně s Felicií podílí na tvorbě show o stolních hrách TableTop. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Nejsem a nikdy jsem nebyl hráč MMORPG a tak si myslím, že se u tohohle seriálku pobaví i normální průměrnej člověk. Jde prakticky o téměř amatérský seriál, který tvoří sami herci a který financují převážně z příspěvků nejvěrnějších fanoušků. Smozřejmě nejvíc mě baví krásná a sympatická Felicia Day, která je autorkou velké části scénáře a sama je tvůrkyní tohoto příběhu. 80% ()

Reklama

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je tentokráte velice subjektivní, ale nemůžu si pomoct a musím dát plnou palbu. Tenhle typ humoru mám opravdu hodně rád :) . První serie sice nebyla tak našlapaná, ale od druhé řady jsem se už nedokázal u seriálu přestat smát. Dokonce nahlas, což se mi stává velice zřídka. Ovšem seriál má i další přednosti, jako skvělý scénář - někdy opravdu napínavý a hlavně ve výsledku lidský (to "ve výsledku" je důležité dodat :D ) - a taky má skvělé herecké obsazení. Felicia Day je naprosto úžasná ()

Perth 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro povinná websérie pro všechny MMORPG závisláky. Nejlepší na tom všem je, že The Guild přišel s něčím úplně novým a to s dobře známým situačním humorem pro mladou generaci gamerů. Osobně preferuju dřívější série, které vzešly ze skromného rozpočtu ale pokud se nepletu teď už vychází 6. řada a zájem lidí stále roste. Krátké epizody tomu všemu navíc přidávají na intenzitě. Nemůžu jinak než ohodnotit pěti chocolate starfishes. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První série: Tak tahle partička asociálů si mě získala téměř okamžitě. A nemilujte je, když jsou tak divní… Vork, Codex, Zaboo, Clara, Tinkerballa a Bladezz. Anebo taky plešoun, který šetří, kde se dá (dokonce pobírá sociální dávky svého mrtvého dědy… mimochodem, není to ilegální? :-)), zrzka, kterou vyhodil i vlastní cvokař, napůl Žid a napůl Hind, který se nastěhoval k zrzce, Asiatka, která nedá z ruky hry a pošuk, který Guildě ukradl vše, co měla. Tak přesně o tomhle je první série tohoto vynikajícího seriálu. Věřím, že ti, kteří už mají svou vlastní zkušenost s nějakou MMORPG hrou (já hrál nějaký ten čas WoW) tohle budou minimálně milovat. A ti ostatní? Ti se snad taky zasmějí, ale asi o 50 % míň, než my, kteří jsme si už něco prošli. Zkrátka a dobře, pokud jsou pro vás pojmy jako Guild, Gold, Raid, Experience nebo Skills tak běžné, jako voda, oheň a vzduch, tak po The Guild sáhněte všemi deseti. A kde? Například zde to máte i s českými titulky. Já po první sérii nemůžu jinak, hodnotím maximem a jdu na další díly. Druhá série: Ženy. Žít se bez nich nedá a se mnou na rande nepůjdou. Už ne tak bezchybné, jako první série, přesto jsem se dost nasmál a kvalita klesla fakt jen o minimum. Navíc se mi zdá, že se do popředí dostává Vork, což je IMHO více než dobře. 95 %. Třetí a čtvrtá série: Zatímco třetí série byla skvělá, čtvrtou bych neváhal označit za téměř geniální. Seriál se prostě nemůže omrzet, když jeden díl má cca. 5 minut. A Felicia Day... tohle je sen každého kluka, kdo někdy hrál nějakou MMORPG hru. Třetí série - 90 %, čtvrtá - 100 %. A těším se na pátou! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama