Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ač moji oblíbenci dávají 2h, já bez výčitek 4h. Ano, je to čajíček a k tomu jeden z valérů Amerického snu, ale kdo by to nechtěl zažít?! Kdo se nesnaží „co to jde“ a koho nakonec Osud stejně nevezme pod krkem a s chutí nepropleskne? Renee je reprezentantkou nás všech, pinožících se lidiček, kteří věří, že „to zvládnou“, protože na tom vlastně nic není... Tvůrci si nedělají srandu z venkova (jak tomu zhusta bývá), ale nastavují zrcadlo „projektům“, manažerům, souhrnně „těm z města“ od kterých nelze čekat mnoho dobrého, co by nejspíš podepsal mnohý z nás. 96 minut slušné zábavy. Doplněno: film jsem (ač ho mám na DVD) nedávno o5 viděl v TV a nemohu nepřiznat, že se mi líbí čím dál víc. Proč? Snad, že kostýmek Renee děsně sluší či, že film má nesporně mnoho rovin. Jenom ťunťa může film hodnotit toliko dle jediné roviny (kterou je s to postřehnout). ()

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Na Holku z města si zajděte, jen jestliže máte opravdu rádi Renée a cupitání v dvanácticentimetrových šteklích po továrně (zabít). V takovém případě vám nebudou vadit prázdné dialogy, děj předvídatelný od titulků, tuny klišé a spousta nesympatických postav. Chápu, že romantická komedie není nijak objevný žánr, ale tohle byla hodina a půl nudy s velkým polibkem na konci, kde všichni tleskají- prosím ??! ()

Reklama

bajahor 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se Renée Z. zbláznila-upsat se a hrát v takové blbosti! Asi 2 vtípky, jinak totální trapárna. Jen by mě zajímalo, jestli opravdu takto vypadá ten "zapadákov" v USA. Jestli ano, tak i my, Češi, jsme mnohem kultivovanější - a věřte mi, že české vesnice znám dobře...Hvězdičku přidávám právě jen za Renée... ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Renée upřímně nesnáším (už jen to, jak se to jméno píše, je divné...), ale tady mě kupodivu vůbec nevadila a chvílema jsem jí i dost fandil. Ten příběh je sice trochu jako z pohádky, ale plyne moc příjemně, jsou tam pro mě sympatičtí a milí lidé, pár opravdu vtipných situací taky, takže já říkám: Co víc si od romantické komedie člověk může přát? Snad jen lepší herečku hlavní role..... ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Kdo očekává dobrou romantickou komedii na úrovni, bude zklamán. Kdo však nečeká vůbec nic, bude spokojen, protože se divák ničeho převratného nedočká:-) Už už jsem chtěla psát prosebný dopis do států osobně pro Renée, zda by mi neposlala tu úžasnou "northfaceku", protože ona ji v Miami určitě neuživí. A zase mi to nevyšlo!!! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama