Reklama

Reklama

Legenda o Červeném draku

  • Hongkong Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou (více)

Obsahy(1)

Jeho žena byla zavražděna a společně s ní celá vesnice krutými Manchuovými vojáky. Přežil pouze bojovník Kwun (Jet Li) se svým synem Tingem. Vydávají se na cestu pomsty. Sedm let hledali otec se synem při cestě napříč celou starověkou Čínou příležitost k odplatě. Zůstávali ale vždy jeden krok za smrtící armádou, až do doby, kdy se Kwun setkává s bohatým mecenášem a pěti mladými shaolinskými mistry v jeho službách. Na jejich kůži je vytetována mapa vedoucí k bájnému pokladu, po které ale prahnou také Manchuovi vojáci. Otec a syn se spojí s mistry Shaolinu v boji na život a na smrt. Připravte se na starověké souboje bojových umění se světovými bojovníky a mistry mistrů! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Reklama sa mi snažila nanútiť, že ide o ázijskú klasiku. A potom, že reklame sa dá veriť. Podpriemerný kung-fu film, pri ktorom sa budete pri vážnych scénach sem-tam aj smiať a tiež mám pochybnosti, či stál za bojovými scénami áčkový choreograf. Toto by nezachránil ani Chow, Yun-Fat, nieto ešte Jet Li. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno, které fatálně otřesný dabing proboural a tím se film dostal mimo hodnotící "hvězdovou" stupnici. Nejenže tam všichni neustále lítají na silonových provazech, což by vzhledem k žánru šlo pochopit, ale dělají to tak neuměle, že jim nejde věřit ani to, že film nebyl myšlen jako komedie. pro mě ne.. ()

Reklama

JanPancir 

všechny recenze uživatele

Velice podprůměrný film. Děj na draka, scénář…. fujky fuj. Nápady použité v tomto filmu mi připadají velice směšné a ubohé. Malí bojovníci se snad nikomu líbit nemůžou. Tak proč jedna hvězdička? Jet Li to zachrání a tento rádoby fung-fu snímek vytáhne z bláta a hodí ho do kaluže. Víc asi udělat ani nemohl. Na Legenda o Červeném draku se nedívejte škoda času. ()

astarik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je úlet. Původně jsem myslel, že jdu zkouknout další výpravný kung-fu film a ono jsem se tak nějak dost často smál - ale v tom stylu: to myslej vážně? Ti malí tlustí kung-fu bojovníci, tajný mistr šaolinu, kterej se po odhalení musí nutně představit nepříteli přesně těmito slovy a nejvíc perlila tetka s šipkama. Opravdu charisma Jet Li nestačí na všechno a tady to stačilo na hodně málo... 20% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jet Li je prostě je legenda. Ale i přesto jsem očekával něco hodně podřadného. Bylo to ovšem asi moje největší překvapení od postupu Slavie do Ligy mistrů:-) Jet Li a jeho syn zahráli opravdu skvěle a celou dobu jsem ho napjatě sledoval, protože byl něčím výjimečný. Nebyl to scénář, nebyla to režie, bylo to nějaké kouzlo co ten film vydával a chápu, že ne každý ho viděl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama