Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nevyvážený pořad, kam jsou zváni jen přitakávači oficiálních pravd, kteří si navzájem notují, a žádný oponent jim to nekazí. Z původní snahy mít v ČT trochu kontroverzní formát, který půjde "po krku" všem bez rozdílu a utahovat politky na nudlích, které si sami uvařili, zbyl jen paskvil a povrchní křeč předstírání. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Člověk se v nedělní poledne nechce nad ničím vztekat, zvlášť nad politikou, ale když přepne na Otázky Václava Moravce, zaujme ho to a vydrží se aspoň chvíli dívat. Sympatický moderátor, který se neveze na protisystémových náladách ve společnosti – což je možná příčina těch několika nízkých hodnocení tady na profilu. (1 215.) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Politika a politika, dohady jak mají být. Zpracování ve větší kvalitě, než u podobných pořadů, ale neobdivuji debaty českých politiků. Moderátora Václava Moravce taky moc nemusím. Člověk se těší na nedělní pohádku a než vůbec začne, tak ještě čtvrt hodiny žvaní a pohádka pomalu v nedohlednu. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Nemám rád politiku a vše kolem ní, ale na otázky Václava Moravce se vždy rád podívám, protože dává těm našim velkým nenažraným pánům politikům pěkně pokouřit a uvařit se ve vlastní šťávě !! Normálně bych dal 2* , ale za skvělého Vencu, který mimochodem pochází z Letohradu jako Já dávám o jednu hvězdičku navíc... 55% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama