Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Každý díl je výborně připraven. A i když ti politici pořád melou to svoje a pravidelně odpovídají na něco jiného, Vacláv Moravec z nich dostane aspoň to, že nechtějí odpovědět. A tak z nich kolikrát dělá ukázkové blbce! A navíc Moravec poslouchá filmovou hudbu! Dodatek: Poslední dobou (rok 2010) úroveň Otázek upadá. Moravec už není tak tvrdý, moc netrvá na tom, aby politici jasně odpovídali. Člověk se málokdy z debat, kde jsou jen politici bez odborníků, něco dozví. Snižuju hodnocení na 4*. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keď, ako Slovák, moc nesledujem politické dianie v Českej republike, stačil som si všimnúť, že Václav Moravec (*26.6.1974) je ako moderátor diskustnej, publicitickej relácie veľký profesionál. Dokáže zmysluplne viesť dialóg s predstaviteľmi politických strán, ktorí prijmú pozvanie do jeho relácie. Je to jeden z mála redaktorov, čo svoju prácu zvláda na skutočne vysokej úrovni. Zopár jemu podobných by sa veru hodilo aj u nás na Slovensku. *** ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odpady některých místních uživatelů nejsou na místě. Forma a struktura pořadu odpovídá západním standartům, bohužel úroveň hostů, především z politického spektra, odpovídá některým rozvojejícím se zemím východně od našich hranic. Přirozeně z toho vyplývá, že tím nejlepším, co pořad nabízí jsou rigorózní a komplexní apolitické debaty předních odborníků z oblasti zdravotníctví, sociálního systému nebo zahraniční politiky. Ztělesněním úspěchu publicistických pořadů je osoba moderátora. Edukovaný, profesionální a uhlazený Václav Moravec je klíčovým a nezbytným prvkem, zapadajícím do prototypu a schématu moderní politické diskuze 21. století. Absence tohoto pořadu v programové nabídce tuzemských televizí by vypovídala o úrovni, zájmu a vkusu široké veřejnosti o věci veřejné, nikoliv o kvalitách pořadu samotného. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama