Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Legacek 

všechny recenze uživatele

taxík je taková divná soutěž protože ty přemíšlíš a on ten řidič jede takže můžeš celou dobu hrát že přemíšlíš než dojede do konce visvětlím pravidla řidič ti dává hádanky máš nápovědu že zavoláš a nebo nápovědu že se zeptáš někoho na ulici koho uvidíte první máš taky 3 životy kdyš neuhodneš jednou nic se nestane kdyš neuhodneš po druhé taky se nic nestane ale kdyš neuhodneš po 3 tak musíš vistoupit tam kde právě budete za uhodnutou hádanku je nejdřín párkrát 500 kč potom párkrát 1000 kč a málo kdy dokonce 2000 kč čím víc otázek tim těší to je kdyš dojedeš do cíle můžeš si odnést koruny které si vihrál a nebo si můžeš odnést 1 tak víc na takovou těškou otázku ale kdyš na tu hádanku neuhodneš tak si neodneseš kč ani jeden jeto na vás ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ze zajímavého nápadu vznikl nový koncept soutěžního pořadu, který ovšem vydrží maximálně na několik svezení. Pak začne nudit. Formát je totiž stále stejný a jediné, co po několik dílech dokáže pobavit, je občas vtipný moderátor, což se bohužel ne vždy povede. Hmm tak dvě hvězdy, sám vlastně v reálu taky taxíkem nejezdím. :-) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá soutěž, dlouhá tak akorát, aby nenudila atd. Otázky jsou někdy zapeklitý, někdy primitivní, jak už to tak bývá, ale pořád to patří k tomu lepšímu. Pravda, je tam vidět určitej kalkul (moderátoři se ptají na všechno možný, hlavně, aby to natáhli co nejvíc a soutěžící tím pádem míň vyhráli). Horší je, že to letos zrušili a má místo toho přijít sračkoidní novinka (která už v době psaní tohoto komentáře běží). ()

taft 

všechny recenze uživatele

Taxík mám hodně ráda, sleduju ho v podstatě od prvopočátku a chtěla jsem mu dát plný počet *, ale po tom, co jsem dnes byla vyvedena z omylu a zjistila, že před nasednutím do taxíku, musím projít konkurzem a být porotou vybrána, u mě tento pořad ztratil na originalitě a svém půvabu. Jsem zklamaná, ale mohlo mě to napadnout už když jsem tam viděla toho pinďulu co vymetá každou soutěž co existuje, byla to moc velká náhoda! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aké súťaže to stále vymýšľajú, no tak človeku už zostáva aj rozum stáť. Priznám sa, že mi to neprišlo veľmi vtipné, možno moderátorom, možno jednoduchosťou súťaže a snahou, čo najrýchlejšie klásť otázky, mimochodom mám vždy pocit, že ten taxík jazdí naschvál dosť pomaly. Zákazníci sú náhodní a platiť im za vedomosti je celkom dobré, ale tie malé výhry z toho až takú veľkú súťaž nerobia. Obyčajná podpriemerná zábavka, pre ľudí, ktorí sa naozaj nudia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Do té doby rekordní částka 16 500 Kč bez doublu padla dne 28. listopadu roku 2013. (P. J. D.)
  • Soutěžní pořad Taxík převzala ČT1 podle britského formátu. (Duoscop)

Reklama

Reklama