Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

taft 

všechny recenze uživatele

Taxík mám hodně ráda, sleduju ho v podstatě od prvopočátku a chtěla jsem mu dát plný počet *, ale po tom, co jsem dnes byla vyvedena z omylu a zjistila, že před nasednutím do taxíku, musím projít konkurzem a být porotou vybrána, u mě tento pořad ztratil na originalitě a svém půvabu. Jsem zklamaná, ale mohlo mě to napadnout už když jsem tam viděla toho pinďulu co vymetá každou soutěž co existuje, byla to moc velká náhoda! ()

Reklama

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála soutěžních pořadů, který si fakt rád pustim. Taková obdoba "Milionáře" s tim, že se jezdí v autě. Pokud jde o autorskej pořad ČT, tak chválim za dobrej nápad a jeho provedení. Největší radost mám, když je tam zrovna pěkná a sympatická Monika Absolonová, ale ostatní moderátoři/řidiči jsou taky na pohodu. Jediný, co bych vytknul a co už tu i padlo, je nevyrovnanost otázek (za 500,- je kolikrát těžší, než za 1 000,- a více), ale tohle se dá kritizovat asi v každý soutěži. ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hovadina ve který předem vybraní "náhodní kolemjdoucí" nastupujou do taxíku polepenýho logama soutěže, na střeše to má kamery a oni se tváří děééésně překvapeně, že to jako netušili.... jen teda s tím rozdílem, že předem museli s produkcí podepsat smlouvu a peníze cash musí hned po vystoupení odevzdat aby pak dostali zdaněnou částku na účet. A Háma se pak šklebí do kamery jakože je to supr soutěž.... No je to stejně ulhaná šaráda stejně jako nynější ČT, hlásná trouba politických jelit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Úplně na začátku jsme u hlavního nádraží nabrali pár, který pak úplně „zezelenal“ – během deště dvojice vběhla do taxíku a chtěla odvézt do nějakého hotelu na Smíchově. Když jsem se na ně otočil a oni zjistili, že se jedná o televizní taxík a natáčení, udělalo se jim špatně. Byli to milenci inkognito na falešné služební cestě. Takže jsme to do televize nakonec nemohli dát,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)
  • Po úvodu moderátora se popojede autem cca 10 metrů, poté se zastaví a soutěžící podepisují smlouvu. Tedy smlouva se podepisuje předem, a ne až na dojezdovém místě, a to kvůli tomu, aby nedošlo k situaci, že soutěžící řekne, že smlouvu nepodepíše - pak by nebylo možné díl vysílat. (Kuny27)
  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama