Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

Série parádní, líbila se mi. Jen teda ten trapáckej konec .... no jako chápu, že v dnešní "nové době" to tak skončit muselo, že tam ti dnešní komouši museli toho svýho Pavlíka Morozova nějak namontovat. Přesto Dextera mám rád a nenechám si to libtardíma úzkoprsama zkazit.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Neuvěřitelnej odpad. Asi někdo chtěl SW úplně zdiskreditovat, když tam navalil takový množství ubohého a trapného patosu, nesmyslů a hlavně genderově i rasově vnucenejch postav. Hrůza, nevím co dělá černoch v SW. Asiatka ještě dejme tomu. Takhle už tam chyběla jen duhová vlajka a ta trapnost, kdy tam zkrátka museli a nemohli si to odpustit, nacpat odkazy na chudáky černochy a jejich ó můj Bóže, otroctví...  Osmá epizoda už byla hrozná, ale koukat tady na uhlí s pomerančem, to se nedalo.

plakát

Nerodič (2017) odpad!

Za dlouhou dobu nejodpornější dokument co jsem viděl. Přehlídka odporných lidských bytostí.

plakát

Utajený pasažér (2021) odpad!

Zbytečná přehlídka hlupáků. Hlupáků, kteří se obětují pro černocha, aniž by se zajímali o to proč a jak se tam dostal. A film se měl jmenovat Černý pasažér, ale v tomhle hyperkorektním divným čase se ti asi nesmí.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) odpad!

Na začátku to bylo sem tam i trochu vtipný, ale s přibývajícími díly se druhá série nedala dokoukat. Všechno se to smrsklo jen na přehlídku mezirasových sexuálních deviací. To v obýváku nechcete...

plakát

Na špatné straně (2018) 

Spíš by to měli přejmenovat na: " Černochův vlhký sen", ale jinak klišé za klišé.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) odpad!

Fuj, je tam víc úchylů, než mimozemšťanů. A ty deviantní úchylný olizovací scény... FUJ!

plakát

Let (2012) 

Nojo, zase klasický protěžování černých. Nastřelenej "pilot" s 2,4promile v žíle a my si snad máme myslet, že je to ještě hrdina.

plakát

To se ví (2019) (pořad) odpad!

To se v ČST snad posrali, ne? Vždyť tam normálně používají argumentační fauly a lžou. Ty čtyři zaprodanci z prvního dílu u mě skončili. Ono už bylo v první vteřině jasný, že to bude shit. Kdo tleská sám sobě na začátku, aniž by vůbec co předvedl, to prostě musí být k-ou kot.