Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Diskuze

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo prosím kde to stáhnu? Už jsem projela uložto,fastshare,datator a nikde nic

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tak za mě 3 a půl *. Začátek je typickej rozjezd, jen kdyby si lidi furt neskákali do řeči. BUM, pak se začne střílet, asi jako typický cheatování v GTA (Nesmrtelnost a nekonečná munice). Jo, Uwe to s akcí umí, klepavá kamera mi tu nevadila, spíš to vypadalo reálnějc. Civilistů to odnesly fakt celý tucty, jen se občas chovali divně (banka). Fletcher je v roli vynikající, on si ji snad dokonce užívá, ostatní herci jsou tu tak 10 minut, tak o nich není co říct.

Takže, abych to upřesnil, Uwe je dobrej režisér (nevim co všichni furt maj), film rychle uteče, furt se střílí, těch pár explozí je supr (auto na silnici mi připomělo Kobru 11) a celkově to funguje.

Ovšem do dvojky asi nepudu, ještě jsem neviděl Bloodrayne.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

jefljdasfljs: tohle je svobodná diskuze můžu si mluvit jak chci a já sem neřekl že je špatné že se Ti film líbil jenom nemusíš urážet ty kterým se nelíbil tak to prostě je a jestli to nejsi schopen akceptovat tak je to jen a jen Tvůj problém

jefljdasfljs

jefljdasfljs (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: Blablabla, ano, jistě, všechno je subjektivní, nic se nemusí pochopit, všechno je jenom o tom, co se komu líbí, že? Upal se a už na mě v životě nemluv.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

jefljdasfljs: to že se Ti film líbil neznamená že můžeš urážet ostatní každý má jiný názor 

jefljdasfljs

jefljdasfljs (hodnocení, recenze)

Skvělej film. Bohužel ho většina zdejší lůzy vůbec nepochopila, ale to nic nemění na tom, že je to skvělej film :-)

KaKKashi

KaKKashi (hodnocení, recenze)

viděl jsem postal, ted se pripravuju na dungeon siege, a doufam ze pak seženu tohle...stojí mi to za to když u postalu jsem nezavřel hubu celou druhou pulku:-D?

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Ta kamera mě taky srala, ale dalo se to přežít, Uwe tím asi chtěl přidat na autentičnosti.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Když vidím jakým filmům po scénaristické stránce dáváš hodnocení(viz. Armaggedon či Mizerové), tak ty tohu Bolla musíš milovat.

 (hodnocení, recenze)

můj ty smutku to jsou scénaře sem čet ten popis a toho se může chopit akorát uwe!!!!počkejte až objeví 3D:)

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Původně jsem čekal něco jako Postal (který jsem viděl už asi 5x, ale zase by utrpěla jeho unikátnost), ale nakonec to Uwe pojal naprosto seriózně a opět mě přesvědčil, že zraje jako víno.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

to je právě ono no...mě tam at kamera taky hrozně srala. bolí z toho oči, hlava...a není to jedinej film, kterej je poslední dobou takhle točenej...nejvíc mně ale vadí, kdyz se takhle natočí film a přitom nemá vůbec účel bejt formou dokumentu jako řeba Monstrum nebo Rec, ale aby to bylo stylový protože je to v dnešní modě in...takový Salt ale i Rampage už to dělaj...a mě už to vůbec nebaví, každopádně u Uweho v tomhle případě to byl spíš pokrok k dobru a proto ty tři hvězdy :)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

tak mě to tam hodně vadilo boleli mě z toho oči a přidalo by to na syrovosti kdyby bylo dobře vidět co dělá a ne jak tam vidíš rozmazané cosi vypadá to spíš jak nějaký dokument jak tam jde vidět jak kameraman běhá za ním, ale jinak to nebylo špatné.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

nebylo to špatné ale ta kamera byla otřesná! pořád se to třepe jak nějaké domácí video a to sráží film hodně dolů!!

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

Uwe zraje. Může to být nejvíce nenáviděný režisér, ale nějak se mu daří dramata natočit tak, že mě zaujmou. Tunnel rats jsou jeho zatím nejleší film, až uvidím Rampage, možná změním názor.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

wow this is fucking awesome!!! uwe je buh a tenhle film je absolutni narez! chci to videt jeste nejmin stokrat aaaaaaaaaaaaaaaaah to jsou naproste orgie... ihned zarazuju do svych oblibenych filmu :) kill em all!!!

Hyb_rid

Hyb_rid (hodnocení, recenze)

halflife: To si vážně myslíš, že filmy/hry stojí za masakry na školách? Samozřejmě, že média potřebují najít nějakého viníka a když je dítko z normálně fungující rodiny tak holt musí zabrousit do jiného rybníčku a hle, další na pranýři jsou právě filmy/hry. Že někomu rupne v bedně a jde střílet na ulice je věc mnoha faktorů od jeho obliby v kolektivu po je fóbie. Zakazovat něco všem kvůli pár jedincům je alibismus ... zajímalo by mě na co by to začali shazovat potom

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

halflife : Jsi velmi naivní, jestli si myslíš, že lidi zabíjí svý bližní kvůli počítačovým hrám a filmům. Je to především o výchově. Rodiče by se měli o své potomky starat a vše jim vysvětlit. Díky lidem jako seš ty, existuje cenzura. Některý lidi si totiž pořád myslí, že by měli za ostatní rozhodovat na co se můžou dívat a na co ne. Pokud má někdo pokroucenou mysl, může si vzít inspiraci naprosto z čehokoliv. Za filmy, které podobně jako Rampage, oslavují násilí, bys mohl klidně považovat Mechanický pomeranč nebo Takové normální zabijáky. Pro ty by ve tvém krásném, růžovém a optimistickém světě asi taky nebylo místo. A mimochodem, pokud se někdo vzhlíží v chování nějaký postavy ve filmu a bude to chtít napodobobit, bude mu naprosto u prde*e, jesltli ten film natočil komerční režisér jako je Boll nebo světově uznávaný umělec, jako je Kubrick...

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Já jen vím, že když se koukám na Béčkový film, tak to hodnotím z pohledu Béčka. Nesnažím se hledat kdejakou chybičku, páč vím, že jich tam je dost. Prostě se nechám pobavit. Když se dívám na Áčkový film tak se dívám z pohledu toho Áčkového.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

taky nehodnotím podle umění ale podle toho jak se mi co líbilo...nehledim na film jako na umění (jako jiní magoři tady) ale jako na zábavu, která mě má na nějakou chvíli zabavit...myslim si ale, že přes to všecko ve mně Uwe dokázal celý film udržet napětí, a už jenom proto jsem mu tam ty tři hvězdy vrazil.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Tak to mi ovšem vysvětli tuhle větu: "zbytecna brutalita zadne umeni". Ale stejně v tom vydím zasedlost když vidím tvé komenty v diskuzích.

halflife

halflife (hodnocení, recenze)

Je to pouze muj nazor na tento film a ja hodnotim filmy podle toho jak se mi libily a ne jake je to umeni....

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

podle mě je právě potřeba vidět takové filmy...málokdo o tom natočí, protože se BOJÍ to natočit, a Uwe se s tím prostě nesere a natočí to tak, jak to prostě je....přirozeně, vostře a bez žádnejch citů...na rovinu ,to se mi líbí...tohle je potřeba vidět a vědět, že to je všude kolem nás

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

halflife: ty seš zato umělec k pohledání, když koukám na tvoje hodnocení a kolik "uměleckých" filmů vyzdvihuješ. Avatar rozhodně není umění, Asterix v Británii není umění. ale co čekat od člověka kterej jak je vidět je zasedlej na Bolla(viz profil Uweho Bolla, či jiných diskuzích u jeho filmů)

halflife

halflife (hodnocení, recenze)

takove filmy by se meli zakazat potom se divme ze treba na skolach sou kazdou chvili masakry to same u her....zbytecna brutalita zadne umeni

Ondrew

Ondrew (hodnocení, recenze)

Ako sa zdá, tak z Uweho sa napokon stane skutočný režisér. Klobúk dole pred týmto snímkom, ktorý parádne "tlačí na pílu".

1000eyes

1000eyes (hodnocení, recenze)

70% ... sedlo mi to.... samo s nadhledem... dokonce natolik, že se asi odvážím podívat na předchozí dílko Stoic ;-)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Právě že jedině Boll a Troma se pouštějí do takových nekorektních témat, blockbusterový režiséry si točí korektní roboty, či jiné ptákovinky.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

já když sleduju ty komentáře...já mám takovej pocit, že kvůli tomu filmu by mohlo víc lidí chodit s bouchačkou ven a jen tak střílet do lidí :D šílený je to na to dost :D když už nadávaj hrám, že hry měněj děti, co pak udělá tenhle film proboha? :) Uwe je blázen, že se do takových témat pouští...ale příjde mi, že on je film od filmu lepší, pamatuju si Dungeon Siege, jak byl strašně sestříhanej a pak Far Cry, kterej se vlastně už vcelku poved, a byla to docela legrace až an Tunnel Rats, který DOKONCE měl i pár šokantních scén :D

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Sakra nojo Tunnel rats má i ted 60%, ale třeba Ve jménu krále mělo taky poměrně vysoké hodnocení, ale bum vyšlo na dvd a odpady se jen hrnuly:-) I kdkyž mě osobně se to líbilo, od Bolla abych ho jen nebránil se mi moc nelíbila série Bloodrayne ta se Uwemu fakt moc nepovedla. Tak se docela bojím 3 dílu. Na Rampage se těším, když jsem proklikával tak to vypadalo moc dobře, hlavně ten nekompromisní masakr:-) Malarkey: Není zač:-)

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

tak mám taky připraveno, zítra se na to těším...podle me to bude tak kolem padestáky, jako obvykle...ale pravda, že Tunnel Rats se drželo hodne dlouhou dobu nad šedesát a to teda klobouk dolů...zatím ale vcelku slušný hodnocení
Campbell: díky :)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Tak kolik tipujete hodnocení?? Jelikož je to Boll tipuju maximálně 55%.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Neví někdo jestli to je už venku? Na imdb to má nějaký hodnocení, tak mě to celkem zajímá.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No a o tom to je....Chceš snad říkat nějakýmu dramatu kde někdo umírá, říkat "ten film je špatný celou dobu tam umíral nějaký chlap", (viz. Zelená míle)..... Určitě tam budou nějaký scény s povídáním, ale je to o střílení....

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Mě teda přijde trailer dost o ničem. Jen rádo by šokující, kontroverzní hovadina. Hodinu a půl koukat na magora, jak střílí do lidí... Nevim, zavání to další kokotinou. No, možná nějací psycho magoři to ocení :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mangui

mangui (hodnocení, recenze)

Na IMDB 6,3... To už to sakra vyšlo nebo tam jsou stejný kkti jako tady co hodnotěj dřív než to viděli??

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Tak ten trailer vypadá opravdu výborně. Bude to takové zábavné drsné béčko. Na tohle se těším.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa traileru to vyzerá výborne, filmy tohoto režiséra ma moc nezaujímajú, takže sa im vyhýbam, ale toto si pozriem s radosťou.

Reklama

Reklama