Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

kobejn 

všechny recenze uživatele

"Ideální" film na nedělní odpoledne po noční (a před noční), člověk je ještě zblblej a sotva se probudí a zapne telku, už tam zase dávají nějakou blbost, tudíž se do tý blbosti nemusim ani stylizovat, ale krásně to sedne...sice se mozek během sledování toho začne probouzet a hned vyšle signál, že je to pitomost, ale o tom neni sporu, kravina to je děsná, ale jak známo, někdy si musí i inteligent pustit nějakou debilitu, aby z tý inteligence totálně nezblbnul. Prostě když se s tim člověk smíří a uvědomí si, že čumí na idiotskej film, může si ho pak v klidu i užít. Nejvíc mě na tom pobavilo to, jak ti hrdinové - ti dva kloučci a ty dvě pipky byly vymydlený, ačkoli žili někde v lese, prostě děsná prdel, vyjít umytej a nalíčenej a upravenej z traileru a hrát v lese, jako by se hrálo v nějakym klubu nebo na plese. Trapný ale byly ty digitální veverky, zvláště při "společných" scénách herců a těch digitálů bylo vidět, jak herečka čumí do blba, tam kde má být jako ta veverka. Ale jak říkám, po noční si člověk taky potřebuje na chvíli oddechnout, takže na jedno použití to de. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapné pokračování, které nemělo být nikdy natočeno. Hold první díl vynesl nějakých 40 miliónů dolarů, což je asi dostatečný důvod proč rychle spatlat další díl. Absolutně debilní děj, efekty, které stojí za prd, nic moc herecké výkony (tedy pokud tohle je ještě herectví),..... a mohl bych pokračovat dál. Moje hodnocení: jednoznačně ODPAD !!!! ()

Reklama

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Tak myslím si, že ty 2* za snahu jsou tak akorát.... Nevím, proč se o jmenuje stejně jako jednička, ikdyž to s ní vůbec nesouvisí. Snad tak akorát že sou v lese no :-D Jinak ale trapárna s nevydařenýma jokama. Už od začátku jsem si říkal,že to může zachránit jen kvalitní scénář a jako obvikle jsem se najivně mýlil. ()

Sidli 

všechny recenze uživatele

Takže, tohle se vůbec nedá nazývat pokračováním prvního dílu, je to jen o dost horší remake prvního dílu. Téměř stejný děj jako v prvním díle, zdrhaj před chlápkama, utečou jim na strom.... a spousta věcí stejných jako v prvnim díle. Špatný film to není, ale na jedničku nemá. (Tento film má u mě 60%) ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím mohu říci, že TAKHLE se NEMÁ dělat pokračování ŹÁDNÉHO filmu. První film nebyl žádný odvaz, ale to, co předvedli filmaři ve dvojce - no ffůůůj. Nedůvěryhodné, nereálné, místy silně trapné dílko, jehož jedinou snahou bylo přiživit se na prvním filmu a vyrazit z diváků nějaký peníz za návštěvu kina. Jediné, za co mohu dát hvězdičku, jsou docela hezké eko-aktivistky. Jinak bída a utrpení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)
  • V jedné chvíli, kdy hrdinové sjíždí řeku na raftu, míjejí zátočiny, kde jsou o skály opřené tři kmeny stromů. Poté bojují s peřeji, avšak o několik okamžiků později opět projíždějí okolo snadno identifikovatelného místa s trojicí kmenů. (Skarface)

Reklama

Reklama