Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Reality show, na kterou nikdy nezapomenu. Občas je dobré si uvědomit, že člověk nemusí být fanatik ve stylu Marie Kondo a žije v pohodě. A že skutečný bordel vypadá úplně jinak. Velmi praktické je uvědomit si, že jsou minimálně dva druhy problémů, které mohou způsobit totální kolaps domácnosti. Nekonečné hromadění, které lze provozovat jako čistý sklad, ale bydlení to není. A pak je samostatnou kategorií zasvinění bytu odpadem. Důvody pro rezignaci mohou být různé, ale u nás žádná televizní pohotovost nejezdí, takže se snažte nepřekročit hranici a budete v pohodě. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Rád se podívám na prasátka, kteří žijí ve špíně s krámy sahající až ke stropu. Občas to bylo opravdu příšerný, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou a pomyslel si, jak vůbec někdo takhle může žít... Možná to někoho, kdo se na tohle alespoň jednou podíval donutí, aby si i u sebe doma uklidil svůj svinčík. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Fíííha! Dvě zrůdy s duševní mykózou, nimrající se ve špíně bližních? 8-o . . . Vsadím boty, že do roka a do dne přijde někdo s šou šťourání se v celebřitních lejnech (to kvůli autorským právům a honorářům, že...) . . . Hnus. Nejen tím obsahem... %-[.. - - - - - (Nahodile nahlédnuto 11.5.2011 na >barrandoffské žumpě< , hodnocení 461., komentář s nutkáním zde jako čtyřiťapadesátý - 11.5.2011) ()

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Myslím že lidi tady mají tendenci sklouzávat k hodnocení těch lidí “čuňat” spíše než k hodnocení pořadu jako takového. Samozřejmě, ty špinavé domovy připomínající víc smetiště než domovy jsou odpad, o tom asi žádná. Ale pořad jako takový je velmi příjemný a rád si ho zase po letech dám (Prima Show). Navíc uklízečky jsou sympatické :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama