Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice dobrá a zábavná komedie. O tu nadstavbu nad průměrem se zasluhuje hlavně svižné tempo, skvělá hudba a mohutná kadence povedených hlášek, zejména z úst vedlejších postav. Ale Alice Eve že je desítka? To její neustálé nadhodnocování mě celkem štvalo. Kdyby se ve filmu nonstop nesmála, tak je to horko těžko sedmička :). ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Asi týden jsem chodil kolem prodejny DVD, kde jsem uviděl právě tento film, na jehož obalu bylo napsáno: "nejzábavnější komedie od dob Pařby ve Vegas". Nakonec mi tento popisek nedal a film jsem si pořídil, což byla osudová chyba, za kterou bych si sešlehal xicht bičem. Ano je to tak, fanouškům se omlouvám za svuj postižený smysl pro humor, ale já se vážně nebavil. Romantika v tom smyslu, že jsou všichni schopni vybombardovat půl města jen, aby dostali svého kamaráda k jeho lásce. Tohle mě mělo jako zaujmout? a ten "humor"? jak vystřižený ze stejně trapných prciček. Devon bez problémů oholí Kirkovi koule jako by se nechumelilo, pejsek, kterému šmakuje ejakulát atd. atd. Trapné, naivní, dětinské, hloupé... prostě shit. Příště si budu dávat velký pozor. 0,5% ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná představa, že průměrný mladík začne chodit s dokonalou holkou. Snílek řekne, že tohle je možné i v reálu, člověk stojící nohama pevně na zemi řekne, že takové štěstí může mít tak možná jeden z milionu, a skeptik řekne, že zázraky se nestávají. Nelze konstatovat, kdo z nich by měl pravdu, to totiž záleží na tom, do jaké kategorie se řadíte. Já se řadím do první kategorie a díky tomu jsem si tuhle romantickou komedii vychutnal na maximum a musím říci, že už dlouho jsem u tohoto žánru nebyl takhle nadšený. K filmu nemám ani jednu výhradu, užíval jsem si to po celou dobu a přál jsem si, ať tenhle úžasný film nekončí, protože takhle svěží a příjemnou romantickou komedii mám šanci vidět málokdy. Mimochodem, Jay Baruchel mi vůbec nepřipadal jako loser, naopak ho řadím k těm sympatičtějším hercům, ale to je vlastně úplně jedno, protože v mém případě film splnil účel a já si to celé užíval a neskutečně jsem se bavil, obzvláště scéna v letadle, kdy hlavní hrdina řekne všem z rodiny co si o nich myslí a následně je nucen si zase mezi ně sednout je jednou z nejvtipnějších scén, které jsem kdy měl možnost ve filmu vidět. Tenhle film mě zkrátka přenesl do úplně jiné dimenze a díky němu jsem nevnímal čas ani nic jiného kolem a jen si ten příběh užíval. A proto nemohu jinak, než tomuto filmu jako jedné z mála mnou viděných romantických komedií udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama