Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (80)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

luczi 

všechny recenze uživatele

Mohu kritizovat kvalitu jednotlivých dílů, ale faktem je, že tohle je velmi potřebná investigativní žurnalistika, kterou v podstatě žádná jiná televize v ČR nedělá. Za díl o šarlatánovi a podvodníkovi MUDr. Janu Šulovi, dalším z desítky protégé Jaroslava Duška, bych udělila 10 hvězd, tohle je důvod, proč platím koncesionářské poplatky! ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zbylých pořadů investigativní žurnalistiky. Až nebude ani ten, bude to důkaz ohrožení svobody a/nebo totální rezignace autorů a/nebo diváků. Škoda, že se případy nedotáhnou až dokonce, přes obvinění až po (ne)odsouzení. Ale to už asi opravdu není práce novinářů. Na druhou stranu mám pocit, že kdo se domnívá, že vidí trestný čin, je povinen mu zabránit nebo jej nahlásit. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by stálo za úvahu, napsat srovnání, kolik ročně “vydělává” extrémistický a dezinformační pořad Reportéři ČT, ze státem garantovaného výpalného! Ovšem předpokládám, že tam budou příjmy zahaleny neprostupnou mlhou. Každopádně myslím, že nejlepší způsob, jak dát najevo dopad pořadu na svou osobu, je navýšení příspěvku třeba pro tipu Wůlnéra a spol. tomu nezabraní. ()

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama