Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Máme tu další várku zvráceností od těch největších idiotů na zemi. Tentokrát se mi to zdá lehce umírněnější ale zase je tu 3D! Což u tohohle filmu dokonale sedlo. Film jsem viděl už asi 3x protože takováhle dokonalost se jen tak nevidí. U jedné taškařice se mi navíc docela solidně zvedl kufr. Navíc se tu přidala naprosto dokonalá hudba. Jediné co mě štvalo že to skončilo tak brzy:-) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Já ty kluky mám prostě rád, ať se děje co se děje, ať je to ploché jak je to ploché... Na odreagovani, na pozadí při párty či jenom tak pro zábavu vynikající formát zábavy. Škoda jen, že ve "trojce" není nic co by fakt stálo za to, nějaká scénka při které bych spadnul ze židle. Navíc, jak už tady někdo podotknul, ani ta parta nefunguje tak jak za jejich "punkových" let, kdy ještě pánové nebyli tak moc známí. Přesto je to 94 minut dobré zábavy při kterých jsem se smál daleko více než při (skoro) jakékoli komedii. Za tři. P.S. Velký "fuckáč" za českou distribuci, jednak z hlediska toho, že by na tenhle film přišlo dost lidí a jednak pro to, že já sám bych tohle chtěl vidět s bandou a ve 3D. Hello, I'm Johnny Knoxville, Welcome to Jackass! ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě to tak nesmetlo. Nevím jestli jsem se změnil já, nebo partička okolo Johnnyho Knoxvilla, ale tohle dílko na parádní Jackass 2 prostě nemá. Viděl jsem to asi před týdnem a kromě scének z traileru si vzpomínám jenom na kousek se stíhačkou, na Rockyho I-IV (hlavně díky parádní hudbě) no a pak už jenom na řadu nechutností, ne které bych raději zapomněl... mírné zklamání ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když jsme ještě se Stevem O a tím ohyzdným liliputem sdíleli jednu celu, často jsme při análních hrátkách přemýšleli, že až vylezeme, budeme natáčet děsně kúl humorné humory, ze kterých pak budou ostatní kluci v televizní místnosti padat smíchem ze židlí. Jako třeba napálit někoho bejzbolkou do koulí! Ježíš, to je taková sranda! Tomu se dokonce smál i ten vrah z bloku C, který je normálně děsně seriózní! Anebo někoho jen tak pochcat! No já se snad smíchy neudržím! Co takhle někomu slepit prdel sekundovým lepidlem a pak ho natáčet, jak se snaží vysrat? MUHEHEHEHEHEHE. Nebo, a teď se podržte, vypít pot třistakilového otyloně a pak se vyzvracet přímo na kameramana!!!! Nááááářez. Tohle budou všichni milovat! A nezapomeňte se dívat na další díl!! To už konečně začneme žrát hovna a vylizovat houmlesákům podpaždí! Hááj, jsem Džony Noxvil a jsem totálně vymaštěný pitchus. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama