Reklama

Reklama

Utajená operace

  • USA Operation: Endgame (více)
všechny plakáty
Trailer

V USA práve dochádza k výmene prezidentov, po Bushovi nastupuje Obama. Tým pádom je rušno aj v tajných službách, kde je pred príchodom nových ľudí do funkcií treba zlikvidovať veľa citlivých a kompromitujúcich dát a materiálov. V obrovskom podzemnom komplexe, kde sa tieto dáta skladujú, nastáva boj na život a na smrť medzi dvomi skupinami agentov. Bola spustená operácie Endgame, likvidácia celého komplexu vrátane zamestnancov. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že pár hlášek a dobrých scén tam bylo, ale to je tak asi všechno. Vůbec jsem netušil, co se to tam děje, nebylo tam nic, co bych ještě neviděl nebo co by mě nějakým způsobem dokázalo zabavit. Prostě další tuctová blbost. Asi tak jediné, co mě dokázalo zaujmout byl trailer, jinak naprostá ztráta času. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak někdo může natočit takovou sračku! Logika, myšlenka a nějaká rozumná vysvětlení jsou zde tabu. Dobrá, beru to, že se tupí lidi vraždí kancelářskýma potřebama a že hledají něco jako východ, nebo co, ale že se zrovna Maggie Q neumí prát, to fakt nežeru. Ikdyž v tak zběsilém střihu by se neuměl prát ani J. Chan. No a čumím, že to někdo viděl dvakrát! ;-) 20% ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Všichni proti všem.. to je asi hlavní myšlenka této rádobyvtipné záležitosti.. vtipný to bohužel ale neni ani trochu a nazývat to dramatem, to už chce pořádnou dávku odvahy.. jediný co odpovídá popisku že tam nějaká ta akce byla, ovšem tak sběsile a nelogicky natočená, že ani tohle nemůžu přičíst ke kladům.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Korporaci nikdy nevadily civilní oběti, ale nemá ráda nedořešené situace." Mně se tedy líbila sexy Mírnost, užíval jsem si elegantného sarkasmu Císařovny a Poustevník vyrušený ze svého klidu taky nebyl špatný. Rovněž mě zaujalo, že v bitkách vždycky nevyhrály lépe placené známé obličeje, což způsobovalo jisté napětí, ale to, kdo nakonec vítězně vyleze z výtahu, zase takové překvapení nebylo. Ono je to vlastně celé tak trochu vyvražďovací blbost, ale mě to bavilo o dost víc, než kdyby se mi někdo šťoural nůžkama v srdci nebo prakticky zkoušel pevnost mé hlavy hořící golfovou holí. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Potenciál to malo...dosť známych osobností, celkom dobrý nápad..možno dokonca aj na pár bubáčikov z kina..ale všetko padlo po asi chvíli...režiséra o ktorom som v živote nikdy nepočul, a asi ani po tomto filme nebudem počuť vytrieskal veľké nudné nič z tohoto filmu..možno prídu niektoré smrti originálne svojim spôsobom, a možno to príde aj vtipné..ale sakra veď to šlo sto rázy lepšie natočiť...potešila zmienka o Slovensku a krátka minutáž ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film byl natočen za 20 dní. Většina bojových scén pak za pouhé tři hodiny. (ČSFD)

Reklama

Reklama