Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V minulém díle jsme viděli .... Steven Seagal tentokráte vyměnil rumunské prostředí za pravděpodobně americké území a Rumuny za Asiaty. A to jsou změny které ač se to nemusí zdát, dosti zvýší kvalitu. Scénář je sice chabý, akce zrychlená jako by si někdo hrál s přehráváním, ale po Ruslanovi rozhodně další Stevenům kousek, na který se dá koukat. PS: Steven si jinak opět nechal dodatečně přidat lechtivou scénku, ve které jeho manželka nápadně připomíná barovou tanečnici než milující choť. Herci uvěřitelní. Mě tohle u Stevena stačí. 35% ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Seagal stále k smíchu, filmařina stále k smíchu, jen kvůli tomu jsem si sehnal další kousek v jeho filmografii. Ano, skutečně to funguje lépe než řadové komedie u kterých se často ani jednou nezasměju. Pouze toto v novém Seagalovo snímku vidím jako přínos. Kdyby to bylo lépe natočené (režie, střihy, kamera, scénář) mohlo by to fungovat i jako parodie na akční filmy. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Najlepší Seagalov film za posledné obdobie, pričom sa samozrejme stále nevyhrabal zo škatulky "naivný akčný zábavný shit". Stevenovo herectvo je samozrejme opäť "dokonalé", jeho hra mimických svalov je pastvou pre oči a citlivú dušu:) Trochu nám maestro aj pochudol a zrýchlil tak, že sa na parchantov len pozrie a oni lietajú vzduchom. Skrátka ďalšia perla, čo si budeme vravieť... ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Steven je člověk, který točí své filmy, protože je má rád a baví ho to (jinak si to nedovedu u jeho poslední tvorby vysvětlit). A tentokrát, na rozdíl od mnoha jeho jiných kusů, jsem se bavil i já. Pocítil jsem jemný závan jeho prvních filmů a přikláním se ke třem hvězdám. I když to přiklonění od 2 ke 3 bylo opravdu mohutné. Naprosto souhlasím s Lateefem... ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Korunovany kral akcniho becka opet nezklamal. Tentokrate si vzal na musku dorosteneckou cinskou mafii, opravdu by me zajimalo, ktery blb vybiral obsazeni, to delali asi nabor na ucilisti ne? To co jsem od toho ocekaval jsem taky dostal a to v mire potrebne na ukojeni me zvedavosti, zda se Seagal posune dal. Neposunul, porad stoji na miste . . . No na Machete jsem teda zatracene zvedavej. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama