Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

wosho 

všechny recenze uživatele

Stará, dobrá segalovká v moderním hávu. Rozhodně se nejedná o mistovský příspěvek do akčního žánru. Avšak Seagal se zase nemusí schovávat před svou fanouškovskou základnou. Příběh je jednoduchý, režie spíše na okrasu, ale díky jí a střihačovi je hlavní star v plné formě, tak se divák dostatečně užije lámaní rukou a vykloubených ramen. Celkově se jedná o film, u kterého se nebudou bavit jen ortodoxní fandové tohoto bíjce. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej film. Sice jak se film vrátí z vězení, tak už se rozvíjí jinej příběh a tak. Soubojů je tu dost, jsou drsné. Nejvíc je tu přestřelek. Film nenudí, furt se tu něco děje. Seagal se později připojí k ruským gangsterům. Konec taky dobrej, sice mě trošku zklamala finální bitka Seagal vs Mann. V Bestii to byl lepší souboj, ale nevadí, i tak skvělej film. 90% = ***** ()

Reklama

Maki89 

všechny recenze uživatele

ako fanusik starych Seagalovych filmov(muz so znakom smrti, nico, prepadnutie v pacifiku) som kazdym jeho filmom viac a viac sklamany a zhnuseny.... dej veskery zadny, za cely film som nepochopil kto s kym, kto proti komu... a preco vlastne, kamera hrozna, strih este horsi, bojove sceny sa nedali pozerat, pretoze Steven uz vela zo svojho umenia nepredvadza a aj to malo mu kazi zrychlene premietanie a sialeny strih... ja vlastne ani neviem preco tomu nedam hodnotenie odpad... asi z nostalgie ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nesleduju vsechny posledni filmy opaleneho burtika Stevena Seagala, ale tohle bylo prekvapive docela slusny. Rozhodne o poznani lepsi, nez Hlidac a to, co nyni produkuje kolega Dolph Lundgren. Prvni pule bavila hodne, druha o chloupek mene. Nejvetsi zapor, jak pise Lateef, jsou souboje. Jinak nemam vyhrad, pekny tri hvezdicky a jentak dal. [5.5/10 leden 2010] ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Začal nám Advent. Zapol som TV a čo nevidím? V programe akčný film v ktorom hraje pán Seagal. Nakoľko som ešte nemal hodnotený a zrejme ani pozretý žiaden film kde hral S.Seagal, musel som. Nebezpečný pomstiteľ nebol nič extra, ale pozrieť sa dal. Ako taká akčná jednohubka na večerné pozretie stačilo. 3* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)
  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)

Reklama

Reklama