Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla horší a je škoda, že si režie nedala víc práce. "Duchaplné" dialogy, nepřehledné situace a spousta pěstních soubojů. A opět prostřihy, jakoby Seagal to bojové umění už nezvládl, nebo zapomněl? To vážně nemáme nárok vidět alespoň nějakou neprostříhanou scénu, ze které nedostaneme tik? A co asi dělal s tou figurou ve zvláštních jednotkách? Ale jak už jsem řekla, viděla jsem horší. Tak ty dvě za odvahu... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Stará, dobrá segalovká v moderním hávu. Rozhodně se nejedná o mistovský příspěvek do akčního žánru. Avšak Seagal se zase nemusí schovávat před svou fanouškovskou základnou. Příběh je jednoduchý, režie spíše na okrasu, ale díky jí a střihačovi je hlavní star v plné formě, tak se divák dostatečně užije lámaní rukou a vykloubených ramen. Celkově se jedná o film, u kterého se nebudou bavit jen ortodoxní fandové tohoto bíjce. ()

Reklama

Melo4three 

všechny recenze uživatele

Pro mě Segal po dlouhé době, příběh slabší, mohlo to být propracovanější. Napřiklad postava jeho ženy poté, co ho opustí, se už neobjeví - že by ji jen tak nechal jít??? Každopádně si s Číňany pěkne pohazuje a ty jeho pohyby, uplně jiná kategorie v porovnání s jinými filmy... Takže za Segala *** .... Jinak zajímavost: Segala ve filmu nikdo ani jednou neudeří :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Steven sa stále dookola pohybuje v začarovanom kruhu a jeho kariéru už dnes môže spestriť a osviežiť len nejaká podarená vedľajšia rola v pripravovanom 'Machete'. Tentokrát Stevena zradil príbeh, ktorý bol naozaj trápením a za všetko hovorí fakt, že keď som musel na pár minút prerušiť sledovanie filmu, tak som si po chvíli nevedel spomenúť o čom to vlastne celé je. Nezáživný, otravný príbeh s debilnými charaktermi postáva a otrasnou kamerou, poprípade strihom. Na moje prekvapenie sa však tentokrát dalo pozerať na osobné súboje, v ktorých sa Steven dostal celý do záberu a je ich viac ako v jeho posledných troch filmoch dokopy. Prestrelky som tiež čakal na horšej úrovni, takže pre mňa tento film sklamaním určite nebol. Škoda, že to nemôžem napísať a hodiť mu napríklad štyri hviezdičky ako to bolo kedysi dávno. 45%. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to na Seagala trošku změna, není to klasická Seagalovka, má to i lepší příběh, odehrává se ve více lokacích a Seagal se dokonce spřátelí s Ruskou mafií a dokonce není ani policajtem.Souboj na parkovičti proti Čínanovi byl nejlepší z celého filmu a také se mi líbila přestřelka ve skladišti.Nebo to jak Seagal rozmlátil 2 burany před supermarketem " Hele kreténi, nechci se s váma do ničeho zaplést, nedávno mě pustili z basi za vraždu takových zmrdů jako jste vy dva, chčes vidět jak ti rozmlátím xicht? Tady se sundá kryt a pak tím bušíš do obličeje" Skvělá podívaná,akorát se v poslední době zvýšila vulgarita v jeho filmech.Stačilo by kdyby 10 kilo zhubl a bude zase Nico víc než zákon. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama