Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Další ze standardní výbavy Segala. Nic nového nečekejte, sice akce je dostatek, ale stále to samé a o povedeném příběhu se zrovna mluvit nedá. Nekončící rvačky, kdy ani nevíte, kteří jsou ti dobří a kteří zlí, jen víte, že vyhrává Segal. Kdo takové rvačky miluje ten si užije celý film, kdo ne, pro toho je to ztráta času, mám bitky rád, ale čeho je moc, toho je příliš, takže to vyjde tak na 3 hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej film. Sice jak se film vrátí z vězení, tak už se rozvíjí jinej příběh a tak. Soubojů je tu dost, jsou drsné. Nejvíc je tu přestřelek. Film nenudí, furt se tu něco děje. Seagal se později připojí k ruským gangsterům. Konec taky dobrej, sice mě trošku zklamala finální bitka Seagal vs Mann. V Bestii to byl lepší souboj, ale nevadí, i tak skvělej film. 90% = ***** ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla horší a je škoda, že si režie nedala víc práce. "Duchaplné" dialogy, nepřehledné situace a spousta pěstních soubojů. A opět prostřihy, jakoby Seagal to bojové umění už nezvládl, nebo zapomněl? To vážně nemáme nárok vidět alespoň nějakou neprostříhanou scénu, ze které nedostaneme tik? A co asi dělal s tou figurou ve zvláštních jednotkách? Ale jak už jsem řekla, viděla jsem horší. Tak ty dvě za odvahu... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Je tu rok 2010, tak si říkám, že mrknu, co ve filmové branži zatím nabízí a narazím na nového Seagala, který je zatím dokonce červený! (32 hodnocení). Dangerous man nepřichází s ničím novým a Steven je tu opravdu vypasený a další věci, co jeho odpůrci neustále připomínají. Ale díky originálnímu looku, sympatickým hercům se jedná o poměrně povedený i když maličko naivní triller. Na obranu Stevenovy nadváhy, myslím, že to není nic na škodu a starý, perfektně pohybově vybavený a obtloustlý akční hrdina je alespoň něco originálního a já to Stevenovi jeho roli na svět naštvanýho maníka fakt baštím. Ještě čekám na Machete, kterou jenom potvrdí, že je definitivně zpátky. 65% ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Seagal stále k smíchu, filmařina stále k smíchu, jen kvůli tomu jsem si sehnal další kousek v jeho filmografii. Ano, skutečně to funguje lépe než řadové komedie u kterých se často ani jednou nezasměju. Pouze toto v novém Seagalovo snímku vidím jako přínos. Kdyby to bylo lépe natočené (režie, střihy, kamera, scénář) mohlo by to fungovat i jako parodie na akční filmy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama