Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ucházející průměr. Napětí jen chvílemi, tolik citovaná Věc samozřejmě ani náhodou, na Cronenbergovy parazity tihle taky nemají, očekávaný potenciál se nedostavil. Líbily se mi záběry krajiny doprovázené příjemnou, tajemnou hudbou. V závěru mi nějak bylo jedno, co se s hlavními postavami stane. Snad jen jsem čekal trochu více gore, třeba že nezůstane jen u sekání jedné ruky. Hm, ale tohle byl nejspíše film pro TV... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

The Thaw je přinejlepším průměrnou variací na legendární Věc, která nevyniká v žádném hledisku a jen omílá provařená klišé, což zároveň rapidně snižuje míru zábavnosti tohoto filmu. Atmosféra je v některých částech celkem obstojná, herci se snaží a některé to gore taky celkem ujde...jinak nic. 50% ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu celkem 3 (slovy TŘI) šance. A stejně mi to přišlo hrozně nevýrazné a jako laciná nápodoba troboje Věc/Akta X (slavný díl Ice s broučky)/Cabin Fever. A pocity z toho mám právě jako bych se musel podruhé dívat na ucházející Cabin Fever - jen tohle bylo naprosto nevýrazné. Zbytečná ztráta času. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Směju se kometářům, ve kterých jsou žvásty ve stylu "herecké výkony marné" nebo "hodně okoukané téma". Ať si dotyční zkusí něco podobného vymyslet a zahrát. Podle mě je téma hodně zajímavé a velmi poutavě natočené. Atmosféra stojí za to a pocit z neznámého nebezpečí je navozen velmi dobře. Herci to odehráli solidně, jejich chování je chvílemi podivné, ale ještě se to dá snést. Jako hororové sci-fi to funguje více než dobře, ale horor to úplně není. Co mi teda vadilo, byl ten odfláknutý a divný konec. Ale jinak se mi film líbil a ti brouci zalézající pod kůži byli hodně nechutní. Brrr. 70% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická kombinace Cabin Fever a Bay u kterého má divák nutkání se ošívat.. Na druhou stranu cítím, že tomu něco schází-nějáký drajv, ambice, šťavnatější pojetí..Prostě něco co by z toho udělalo trošku zapamatovatelnější film. Rozhodně to není špatné a kdo má tyhle parazitickoinfekční filmy rád, ten se nudit nebude, ale zítra nebudu vědět, že jsem to viděl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama