Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

F.man 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher se pokusil ukázal prostředníček na všechny bulvární novináře jež propírají jeho jméno společně s D. Moore a sám si vyprodukoval film tak trochu o sobě. Samec je snímek drzý a otevřený, navíc, ač možná ne v takovém měřítku, neřekl bych že úplně mimo realitu. Chápu, že se na něj nedívá moc lehce - holky budou pohoršeny a chlapy budou závidět/nenávidět. Přesto i když Kutcherovo herectví stojí za houby něco na něm v tom filmu je. Vážně se v tom vyžívá a dělá si jakokdyby škodolibou srandu ze všech těch co maj plno keců na jeho vztah. Škodou je, že jeho postava má v podstatě jasný vývoj a je od začátku patrné jak nakonec skončí... Tady by možná ten bad ending přidal filmu ještě další hvězdičku. I tak, tři hvězdy - na to že Kutcher je pořád na plátně a v podstatě nehraje - je výsledek skvělý. Docela mě to totiž bavilo. I am here to fuck with you ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ľahká komédia ako tvrdí distribútor??? Ak áno, tak trpká komédia... a ľahká len zdanlivo, na prvý povrchný pohľad... "To fuck or to be fucked up", tak to niekedy v živote chodí (nemyslím to samozrejme "doslova":). Ok, nie je to brilantná dráma, nemá brilantných hercov, ani brilantný scenár, režisér nie je nový režisérsky guru, ten film zapadne...Ale páčilo sa mi to...a veľmi! Vôbec nie nahotou (ktorá tu nebola prvoplánová, nech si kto hovorí čo chce!), ale svojou jednoduchosťou, priamočiarosťou a istým mixom naivity a inteligencie...Páčil sa mi nápad, prevedenie, myšlienka..až po tú záverečnú žabu! Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie... ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi tenhle film zabíral místo na HDD, až jsem se rozhodla, že se na něj konečně podívám, ale ted už vim, že jsem ho mohla s klidným srdcem už dávno smazat. Ztráta času, je to film totálně o ničem...škoda peněz na tohle. Scénář tohohle typu by dokázal napsat každej druhej blbec - děj o ničem, jednoduchý dialogy o ničem. Ashton Kutcher (Nikki) v tomhle filmu dostal přesně jen to, co si zasloužil. A přestože bylo určitě záměrem tvůrců, že si v závěru Ashton svojí změnou z "kurvy" na slušňáčka a tím, že ho nechala jeho milovaná, získá sympatie, mě ho ani trochu líto nebylo a sympatie si u mě nezískal žádný. Ashton se tímhle svým "výkonem" asi tak trošku odepsal, pochybuju, že si ještě někdy sáhne na kvalitní film. A taky se v tomhle kousku spoustě svých příznivců pravděpodobně pěkně zprotivil (mimo jiného) ubohým českým dabingem, který bych už znovu neposlouchala, ani kdyby mi za to zaplatili. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto je zvedavý ako Kutcher holí nejakej pipke kundu? Alebo ako kláti jednu za druhou a ako žebrák každú využíva? Film plný nepravdepodobných situácií, kde nastanú aj vtákoviny typu, že Anne Heche pristihne svojho milenca vo vlastnom dome ako šuká s inou a ona v pohode to prejde a potom sa hneď vyšuká ona s ním. Toto nie je ani komédia ani nič poučné, skôr niektoré scény naozaj boli na hrane so soft pornom a to už je za čiarou. Kutcher sa správa ako totálny magor a vlastne neviem, kto by mu v tomto filme fandil. Chvalabohu aspoň za koniec, aj keď žaba žerúca myš mi tiež do gusta nechýbala. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama