Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

Kopik 

všechny recenze uživatele

V první řadě sem už dloho neviděl film, ve kterém by bylo tolik sexu během půl hodiny (snad kromě porna). Herecké obsazení bylo vzhledem k postavám zvoleno velice slušně, hodně mě překvapil hudební podkres, který se mi velice zamlouval. Kdo čekal romanťák s happyendem, tak se ho dočká tak na půl. Nicméně konečně něco, co vybočilo z klasických kolejí. Bohužel byl ale příběh místy až trochu monotématický, což ho docela sráželo. Možná i proto pouze průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě nikdo nečeká Felliniho nebo Bergmana. Tvůrci předkládají naprosto jednoduchou zápletku. Hlavní záletník Nikki je povaleč, který nemá práci a vlastně ani kde složit hlavu. Jenže je vymydleným hezounkem, co se pomocí pár triků (nečekejte žádnou osvětu) dostane do kalhotek, bejváku i účtu nějaké bohaté slečinky/paničky. Jednoduše s ní stráví noc a omotá si jí kolem prstu natolik, že u ní nějakou dobu bydlí.. Teď tenhle Černý Petr padl na sympatickou paničku Samanthu.. Jedno se musí uznat. Tvůrci se ve světě povrchních milionářů docela obratně pohybují. Jsou místa, která fungují lépe než dobře, snad i skvěle (například nehollywoodský závěr jest toho příkladem). Jindy je ale těžké se s hlavními hrdiny ztotožnit. Nikkimu to prostě jednou sakra nevyjde, skončí na ulici a trvá to ještě hodně dlouho, než pochopí, že je třeba něco změnit. Tenhle posun o krok dál docela bolí. Nejen Nikkiho, ale i diváka. Když se on, cynický prostitut, zamiluje do podobně protřelé šlapky/servírky, tak tahle dramaticko-romantická linie prostě nefunguje, jak by měla. Což je velká škoda, protože náznaky by tam byly. Režisér David Mackenzie u mě rozhodně není nějakým břídilem, ví, jak hluchá místa neudělat ještě hluššími, jak správně nastavit kameru a co obléct/neobléct stále rozkošné Anne Heche. Jednoduše jsem se nenudil, nenaštval, docela si odpočinul a ona jinými zmiňovaná závěrečná žába je geniální!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kutcher v trochu nezvyklé roli (ne, že by je nezvládal - tady se snažil i trochu odlišit - ale moc často je nedostává). Líbila se mi poloha příběhu o lidech, kteří si vlastně nelžou a v míře možností jsou k sobě upřímní a hodně se mi líbil závěr filmu. Musím říct, že i když mě hubené blondýny většinou nechávají chladnými, na Anne Heche by se tady dala smažit vajíčka. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Obcas mi vazne vadily nedokoncene sceny, reziser mel asi touhu prenechat fantazii divakum, avsak dosti amaterskym zpusobem. Nejen, ze ukoncil zaber prilis brzy, ale i dost neobratne a chaoticky.Pokus o spatny konec se mu take prilis nevyvedl, jelikoz k tomuto filmu by vazne lepe pasoval klasicky americky happy end, tenhle konec je bez emoci a nedotazeny, ovsem vzbuzuje dojem, ze by emoce probouzet chtel a to se vazne nepovedlo. Stastnym koncem by uspokojil asi vice divackeho publika, nejak se to proste ke stylu snimku hodi vice. Ashton by se mel naucit chodit, jeho chuze nam*daneho kacera je vazne odpudiva. Na obranu musim rict, ze sexualni sceny byly zkvele zfilmovany. Poenta deje pokulhava, ale budis .. Ovsem celkovy dojem ve finale usel. Na tri hvezdy to rozhodne neni, to bych tvurcum krivdila. Takze za ctyri, ale vazne velice slabe slabotinke. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tenhle film mi připadá jako taková biografie samotnýho Ashtona Kutchera - pořád se mi nechce věřit, že je s o 16 let starší Demi Moore jen kvůli ehm... lásce. No, ale ať je to jakkoliv, má každopádně tenhle klučina nehorázný štěstí, že má právě za manželku ji, jinak by asi opravdu skončil na dlažbě, protože jako herec by se nejspíš neuživil. V tomhle filmu vsázel na svůj vzhled, což teda mohlo u nějakých náctiletých holek vést až ke zvhlnutí spdoního prádla, ale jinak nic moc no... Ale je pravda, že koncept snímku celkem ušel, takže dávám dvě hvězdy za Los Angeles, Anne Heche a za nehappyend. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)

Reklama

Reklama