Reklama

Reklama

Manželia Craig a Elise Landryoví dostanú od života ťažký úder. Ich jediný milovaný syn Benjamin je unesený a k smrti utýraný sériovým vrahom Johnom Kozlowskim. Kozlowkeho dolapí polícia a súd mu udelí trest 25 rokov odňatia slobody, čo sa skľúčenému páru zdá byť príliš málo. Rozhodnú sa preto zmocniť sa odsúdeného psychopata a vykonať na ňom spravodlivosť po svojom. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Pro 4 hvězdy hovoří krátká stopáž, pár pěknejch lekaček, netradiční téma a slušně natočené mučení, některé scény sou vpravdě nechutné. Hudba je taky správně bublavá. Proti hovoří flashbacky a neustále zmiňování lásky k synovi a pár nelogičností v ději. Jinak slušně strávených 80 minut. A dějový zvrat na závěr možná až moc znásilňuje celou zápletku, ale prosim... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Manželom uniesli syna a po nejakom čase policajti ho vypátrali ale už bolo neskoro,lebo ten špinavý psychopat ktorý robil zle aj zvieratám a utýral ich syna dostal 25 rokov.Tu vidíme záťaž na oboch manželov a ako to znášajú a tie flashbacky do minulosti na syna boli skľučujúco depresívne úzkostlivé.Tak sa rodičia rozhodnú zobrať spravodlivosť do svojich rúk.Presne tak zub za zub,oko za oko a presne tak by to malo byť všade aj na Slovensku.Nemám žiadne námietky k námetu,scenáru ani príbehu,jedine okrem únosu toho zločinca aby ho prevážal jeden policajt sa mi zdá viac než divné ale pri tom únose tam tých nedomyslených vecí bolo viacej.Konečne aj postavy sa chovali normálne,práve tak ako si zaslúžila situácia.Mučenie malo aspekty krutosti a drsnosti ale celkový krvavý dojem neukázalo a ani nejak neprekvapilo.Ale čo ma potešila to bola tá finálna pointa bola veľmi dobre spracovaná. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Věděl jsem, že mám očekávat nějakou šokující pointu, takže jsem se celou dobu jen modlil, ať nespočívá v tom, že v tý dodávce byli namísto jednoho dva vězni a rodičové si samozřejmě vybrali toho nesprávného. Další z řady filmů, kde je finální zvrat zcela zbytečný a nelogický. Tentokráte velká škoda. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

John ze Zoufalek neunesl, že se na něj Gabriele vyprdla a zhrzen rozhodl se, že si svou spravedlnost vymůže na týpkovi, který už si spravedlnost vymáhá pravidelně celá léta (2001 maniaků 2, Vyvrženci pekla, Repo). On jim totiž ten Bill tentokráte vlastně unesl a zabil prcka. Nu dopadlo to tak, že si ho John se ženuškou odtáhl do sklepa, aby si na něm natrénoval, co ho ve zdravotnické škole naučili. A vzhledem k tomu, že se bude mučit, uvidíte tu z Billa Moseleyho častěji jeho břicho, než obličej. Ale žádná velká muka se konat nebudou, a to v žádném směru, tudíž se nebudete vyloženě mučit před televizí, ale to co uvidíte vás taky nijak nevytrhne, pokud už jste nějaké to řezání do masa někdy viděli... 50% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná záležitost vhodná i pro slabší povahy. Scény mučení nejsou nijak šokující, nechutné a už vůbec né gore. Ale vem to čert, nejsem masochista, abych musel mít v každym druhym filmu nějakou extrémní nechutnost nebo perverznost. Dokonce i ústřední dvojice mi nevadila, hrát ztrátu dítěte přece neni žádný med. Problém je však v rádoby pointě. Snímek od producentů Burg/Koules (Saw, Dead Silence) prostě musí obsahovat nějaký závěrečný twist, zkušený divák s tim teda počítá. Jenže takový hororový divák by nesměl znát Billa Moseleyho (ukažte mi ho, prosím :)), aby ho přesně v půlce filmu netrkla ona myšlenka! Vždyť je to do očí bijící! I tak jsem to bez problémů dokoukal až do konce. Slušný kousek. ()

Zajímavosti (3)

  • Záběry vnitřních prostor domu s příslušníky policejního sboru jasně ukazují na č.p. "3410". Když se ale policista posléze dovolává zálohy, uvádí adresu "321 Spruce Avenue". (Conspi)
  • Na začiatku filmu jazdí pár na najnovšom modely Ford Focus. V ďalších scénach však používa síce rovnaké auto, ale starší model. (misterz)
  • Keď detektív dorazí na miesto havárie väzenskej dodávky, od dverí jeho automobilu sa odrážajú svetlá kamery. (misterz)

Reklama

Reklama