Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Elgin 

všechny recenze uživatele

Hovori sa, ze medzi slepymi je jednocko kralom a tak bych to prirovnal k tejto reality show. Na CT1 jedna z velmi popularnych relacii ktoru vraj sleduje 500.000 ludi v Ceskej republike. Niektore projekty naozaj stoja za zvazenie a su hodne investicii, niektore len na smiech. Kazdopadne sa jedna o zdarilu prezentaciu jednotlivych napadov. Zatial vseobecne najoblubenejsie propagacie ktore nedostali od investorov ani halier boli Cokokornouty kde pan Vztekly urobil z toho one man show (84r) a Zalozfirmu.cz kde pravnik dostal do uzkych i samotnych investorov ktori mali velke oci. Len tak dalej konecne je tato verejnopravna televizia hodna mojich poplatkov co sa vobec neda povedat o inych zabavnych relaciach vysielanych na tomto programe. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Výbornej pořad , kterej si málokdy nechám ujít. Ty nápady jsou kolikrát dokonale idiotský , ale jinak mají super plány a nápady a možnost vyzkoušet si to naostro je bezva šance pro všechny kdo to mají v hlavě srovnaný a ví co chtěj. Super - doufám že to hned tak nepohřbí a budou se zlepšovat ( držím palce ) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Netradiční a (ne)zajímavé nápady proti pětici velmi věcných a upřímných investorů, kteří nic neprotahují. Prakticky každá poznámka investorů je přesně mířený úder do domečku z karet nabízejícího, který často odchází buď velmi naštván nebo alespoň zklamán. Krom toho je Den D přehlídkou českých zručných ručiček, které tvoří neskutečné věci jako kolo s pákovým pohonem (nevím, jak to přesně vynálezce nazval) nebo láká vtipálky s jejich dokonalými podprsenkami z jistého anglického seriálu (fanoušci IT crowd vědí...). Přestože je Den D pořadem na tradičním světovém schématu působí v českém prostředí velmi dobře a díky slavné vynalézavosti českého národy jistě přinese hromadu zajímavých nápadů a vynálezů, které by často jinak divák neviděl (a některé by ho ani jinak nepobavily:)). ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Koukám až čučím a nestačím se divit: Je to sice reality show, ale nikde žádnej Mareš, ani ta, co už hodně dětí porodila. Žádné sms hlasování, žádná vila a ani Vladko. Nevidím milionáře, co hledá manželku z řad utajených pornohvězd. Nikdo tu nehledá tátu ani mámu a ani kmen tu nepromluví a nezhasí pochodeň. Nikde tu neběhá 42 centimetrový Paklíč a i Takeshiho hrad zůstane nedobyt. Den D všechno uvedené nemá a přesto je nejzábavnější. A nejlepší na tom je, že ho vysílá ČT - alespoň na něco mi jdou ty koncesionářské poplatky ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Extrémně mě překvapilo, že mě tak moc zaujala reality show o ekonomice... no, asi ne tak o ekonomice jako o projektech. Pamatuji si, jak jsem kolem té desáté večer přepínal z programu na program, když vidím něco o mé oblíbené etapě 2. světové - houby, úplně jinej pořad, ale uchvátil mě tak moc, že si mě k obrazovce přitáhl i přístě. Hrozně zajímavý nápad, který se podařil přenést i do našeho českého prostředí. Skvělí sou i nekompromisní, přesto sympatičtí investoři, hlavně teda Okamura. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)
  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno