Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem dala čtyři hvězdy, teď jsem povýšila. Proč? Protože je tu konečně zábavný a chytrý pořád, tudíž na našich televizích nevídaný. Čtveřice investorů byla vybrána opravdu dobře, ví, co říkají a ještě k tomu baví. A potom ti vynálezci - zlaté české ručičky. Nakonec musím pochválit prostředí "Doupěte". Opravdu povedené. ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Mně tedy přijde tenhle pořad docela zajímavý. Nejvíce mě ale fascinuje naprostá naivita až totální debilita některých soutěžících. Oni si asi opravdu neuvědomují, jak jsou trapní a směšní. Někoho je mi líto, většiny ale ne, protože si zaslouží být porotci smeteni a rozmetáni. To se na pořad fakt nedívají, když se do něho hlásí? Kde je nějaký rozum a soudnost? Naopak někteří soutěžící přichází s nápady, že obdivně žasnu, ale těch je pomálu. A Tomio Okamura a Dana Bérová jsou mi sympatičtí a obdivuji jejich inteligenci a schopnost vydělat si velké peníze a zůstat při tom slušnými lidmi. ()

maxxxim 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo z TV produkcie čo nesie prvky reality a je zábavné aj bez podpory obscénnosti, krvilačnosti, či stupidity. Invencie uchádzačov o investičnú podporu kontra neoblomní investori, to je to, o čo tu beží. Výsledok je buď neľútostné vysmiatie , alebo trenice medzi investormi, ktorí prejavia záujem. Za originálny nápad, pohodovo strávených 42 minút, niekedy aj vtipné vyústenia udeľujem plný počet. Komerčné televízie by si mali zobrať príklad, ako sa robí zábavný a pritom reálny formát. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Každopádně nejlepší reality show, co byla u nás uvedena. Investoři jsou výborní, s lidmi se nemažou a reálně hodnotí potencionální úspěch toho či onoho "vynálezu". Přemek Podlaha určitě čumí:-) Je až s podivem jak jsou někteří lidé nepřipraveni a myslí si, že veškeré otázky okolo byznysu za ně investoři vyřeší. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)
  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama