Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů a přišly mi docela hrozné. Autentičnost ani uvěřitelnost žádná, podivné a špatně zahrané. Představa, kolikrát tuhle "reality show" museli nebozí uchazeči o peníze zkoušet, mě děsí. Bývalá ministryně informatiky v porotě ... dosadit do poroty investorů jakéhokoli politika, mi přijde jako dokonalý a velmi nechutný kýč. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Výbornej pořad , kterej si málokdy nechám ujít. Ty nápady jsou kolikrát dokonale idiotský , ale jinak mají super plány a nápady a možnost vyzkoušet si to naostro je bezva šance pro všechny kdo to mají v hlavě srovnaný a ví co chtěj. Super - doufám že to hned tak nepohřbí a budou se zlepšovat ( držím palce ) ()

Reklama

Standaa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Těžké psát tady něco objektivního o něčem tak jedinečném a zvláštním. Jelikož mohu říct, že jsem celkem z oboru, tak je vidět, kolik toho ještě nevím, protože některé nápady mi připadají fakt ubohé, ale investoři do toho prachy dají, tak nevím :) Každopádně, viděla jsem přednášku jednoho nejmenovaného z těchto investorů (ale Okamura to nebyl:)) a byla to dost nuda.. Takže je vidět jakou mají na obrazovce intenzivní a neústupnou tvář, ale ve skutečnosti mají podobné projevy a vystupování, jako někteří z žadatelů o investici. Ale pořad je to dobrý :) Zejména u zahraniční verze nemělo chybu, když se v zájemcích objevil i S. Jobs a chtěl peníze na i pad.... nedali mu je ;) ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Pořad se mi líbí. Ale nelíbí se mi, že vlastně podle těch investorů jsou všichni účastníci neschopné paka. Byly ochotni investovat jen do rozjetého produktu na němž je zisk 40 tisíc na kus. Já myslel, že ten pořád bude o ochotě investovat do dobrého nápadu. Ale bohužel je to o něčem jiném. Tak kdo pak jsou všichni ti úspěšní malí živnostníci a podnikatelé v ČR, když tedy nikdo nemá pořádný nápad hodný investice? >> Je docela sranda sledovat lidi, kteří jsou přesvědčeni, že jim nějaká kravina dokáže vydělat peníze. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)
  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)

Reklama

Reklama