Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Je zajímavý, jak zdejší komentáře typu "Všechno špatně" nebo "Je to krávovina" mají furt třeba 1-3 hvězdy a některý pětihvězdičkový recenze jsou pak nic než kritika a kritika. Spousta recenzentů se navíc nebojí přiznat, že dává body navíc jen za značku SW. Reálně tak má ten film třeba 30 %...

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Začalo to slibně a první cca hodinka mě fakt bavila, ale v momentě kdy Glasse nechají na pospas osudu se to hrozně vleče a místy jsem se dost nudil. Film Alfa z roku 2018 má dost podobnej námět a o hodinu kratší stopáž, což by prospělo i tady. Chyběl mi i lepší konec. Leo je ale pan herec. Hodně silné tři hvězdy.

plakát

Madoff: Monstrum z Wall Street (2023) (seriál) 

Co nejdřív začalo jako "Proč to musej natahovat na 4 hodiny?" skončilo jako "Proč to nemohlo trvat 8 hodin?" ... neuvěřitelný, kolik věcí se muselo sejít, aby tenhle zdánlivě primitivní podvod trval tak dlouho a vyrostl do takovejch rozměrů...  To bylo všem v JP Morgan jedno, že u nich na jeden random běžnej účet chodí dlouhá léta miliardy USD, že nikdy nijak neprověřili původ těch peněz? Namočenejch bylo pravděpodobně víc lidí...

plakát

Osmá třída (2018) 

Bylo hrozně zajímavý vidět tenhle film asi dva dny po filmu Mid90s (oba shodou okolností z roku 2018). Mid90s je o dospívání 12letýho americkýho kluka v roce 95, tenhle je o dospívání 13letý americký holky v roce 2018. Bylo hrozně zvláštní pozorovat, jak rozdílný životy díky moderním technologiím žijou. Zatimco tomu klukovi jsem to záviděl a chtěl aby mi bylo znovu 12, týhle holky mi bylo celou dobu spíš líto. Budu navždycky vděčnej, že jsem ten svět stihl jako poslední generace na chvíli poznat předtím, než naše životy navždycky zaplavily socky a smartfouny.

plakát

Sociální síť (2010) 

Neskutečně dobře natočený film. Jedna z těch ukázek, kdy zpracování vítězí nad obsahem (další je třeba 127 hodin shodou okolností natočený ve stejném roce). Spousta režisérů by z příběhu o pozadí vzniku Facebooku dokázala udělat naprosto průměrný film, ale ne David Fincher.

plakát

Zakladatel (2016) 

O něco lepší reklama na Mekáč než bylo Super Size Me.

plakát

Ricky Gervais: Armageddon (2023) (pořad) 

U Supernature jsem se smál víc. Plus mi přijde jako kdyby se někdy Ricky už snažil být víc ofenzivní než vtipnej.

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Nejlepší reality show formát ever, ty odpady tady jsou fakt k smíchu. Řekl jsem si, že tomu dát 5-10 minut abych viděl jak to vypadá a jdu pracovat. Dopadlo to tak že jsem naráz zhlédl pět dílů. Ty nový věci co přidali oproti seriálu byly fakt bomba. Jen mě trochu mrzí, že jsme neviděli Tug of war, ale battleships byly taky super. Jsem fakt zvědavej na další part, doufám že kuličky a most nebudou nijak měnit. Zajímá mě ovšem, jestli v posledním kole uvidíme squid game, jejíž pravidla nikdo nechápe, nebo něco jinýho. Ve svym videu neměl squid game ani Mr. Beast.

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost.

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) 

Smutný je, že ten maňásek často pokládal zajímavější otázky, než moderátoři mnoha "seriózních" talk show.