Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak moji pozornost upoutala hlavně kočka Briana, no ani ta druhá číča nebyla ale špatná. O filmu jsem nevěděl, až dnes jsem na něj náhodou narazil a večer dostal přednost, před jinými Horory a jsem celkem spokojený. Líbilo se mi to, sice nedošlo na žádný pořádný krmení, jak to celé dopadne, je úplně jasné od samého začátku, ale i přes to všechno, to dokázalo udržet v napětí. Slabší čtyrku, těm oběma kočkám, nakonec dám. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl? Vůbec jsem tohle nečekal. Kočička uvnitř domu, nemožnost utéct a řádně vygradovaná hra, na kočku a myš. Pokud se přenesete přes pár blbostí, jako tygrovo nadprůměrné IQ viz. akce s mobilem, nadzvířecí sílu atd. zatímco Kelly není schopna sundat pofidérní destičky z oken, tak vám dojem už nic nenaruší. Přesto věřte, že budete napnutí jak kšandy. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli dvě nádherné kočičky, autistický klučina a trocha počítačové grafiky. Jako celek spolu s naprosto originálním námětěm (no upřímně - extrémě vyhladovělý tygr běhající běhěm hurikánu po baráku, lovící dva sourozence - to tu ještě opravdu nebylo) naprostá paráda. Mimochodem autoři si dobře pojistili diváky tím, že nechali hlavní představitelku běhat v těch krátkých kraťáskách a tílečku. To si u obrazovek určitě urdželo i ty diváky, které ten tygr příliš nevzrušoval. 71% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No pokud si odmyslim to, kterak se tygr do domečku dostal a proč se z domečku nedalo utéct, tak to byla víc než slušná naháněčka s pruhovanym mazlíkem v hlavní roli. Problém je, že ono si to úplně odmyslet nejde, takže zůstává ta pachuť totální debility. Ale jen pachuť, takže na ten průměr to rozhodně je. Jen se ptám sám sebe, jsem špatnej člověk, když nenávidim uječený, protivný, nesympatický, autistický haranty? :D 50% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní naháněčka s parádní kočičkou Brianou a tygřicí, která si své oběti velmi pečlivě vybírá :-D. No je pravda, že chování toho tygra je docela prapodivné a biologové asi budou nevěřícně kroutit hlavou. Nicméně napětí bylo solidní a jako thriller to funguje skvěle. Avšak do hororu to řadit nebudu, proto nebudu Burning Bright ani umisťovat do topky. 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama