Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (200)

george82 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film je naprosto excelentní pro ty páry, které si těhotenstvím prošly. Člověk se viděl skoro v každé situaci. :-D Myslím, že takový kousek je dobrý i pro dvojice v očekávání pro odlehčení jejich situace nebo uklidnění, že je to vlastně všude stejné. ;-) Není to film plný gagů, ale na to jak jsem se bál, že to bude hloupé a nudné, tak jsem byl příjemně překvapený. Takže kdo máte děti, dejte je hlídat a kdo je teprve čekáte, tak šup do kina, ať si vzpomenete na chvíli, kdy Vás to ničilo a nebo ta druhá polovina z Vás uvidí, jaké to může být. Good luck. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO-Filmová noc-Špalíček/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Alex O´Laughlin, Jennifer Lopez, Anthony Anderson, příjemná romantická linie -klišé vedle klišé a hodně nechutných scén a vůbec téma "těhotná matka" je podáno dost nechutně/// Záložní plán je kupodivu snesitelná a vlastně hodně příjemná romantická komedie, která je v některých pasážích i velmi zábavná. Navíc chemie mezi ústřední dvojicí funguje dokonale a je radost se na ni dívat. Bohužel film pohřbívá jakákoliv scéna z "schůze matek" a film úplně shazuje scéna porodu. Nešlo si nevšimnou, že hodně lidí znechuceně odcházelo ze sálu. Nemám nic proti naturalismu, ale nehledal bych ho v romantické komedii, která má pobavit a né znechutit./// Celkem 52%/// ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Alan Paul spolupracoval na seriálu Řím, jinak je bezvýznamný televizák. Jlo úplně žeru, ne jako herečku ale jako ženskou a kromě asi 2 věcí hrála v samých debilních sračkách. Tuhle komedii jsem přetrpěl velmi snadno, protože má pár vtipných okamžiků: "To je kočičí hovno, nebo tvoje hovno? Tak to je cizí hovno, kolikrát ti mám říkat , nehraj si s cizími hovny". Jlo s bříškem je ještě hezčí než bez břicha. Taky tu uvidíte exkurzi do amerického sociálního systému. Je tu spočítáno, jaká je ekonomická pohroma pro rodinu, mít dvojčata. Ve filmu Jlo neustále blije, krká a strká si kuře do vlasů. Nádherná scéna je, když dostane strašný hlad a žere guláš s vánočkou a celá se pokydá jídlem jako já když příjdu z hospody. Opravdu se toho nebojte, sledovat se to dá. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Celý film jako by budil dojem, že jediný důvod, proč vlastně vznikl, dlí v lkavé povaze čtveráka scénáristy, který tak mocně fňukal po možnosti přivést k životu scénu, v níž by zhmotnil svůj vlhký sen - rozevlátý bobří kožich rodící lezby - až byly jeho nářky vyslyšeny. Asi to chtělo ještě něco málo té invence přidat :-) 30% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Film je přesně takový, jaký si každý představí z popisku (romantická komedie s Jennifer Lopez a jedno klišé za druhým). Bohužel Jennifer není zrovna "Paní Herečka", takže film zachraňuje spíš všechno ostatní (herci, režie i scénář mi v rámci žánru přišli docela dobré). Jako komedie na jedno zkouknutí to proto docela funguje, jen u toho nesmíte moc přemýšlet. 5/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama