Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

keddy79 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak, jak jsem četla v nějaké recenzi. Celkem příjemně a nenásilně ubíhající čas, ale za pár dnů, nebo v mém případě za pár hodin, budete jen těžko vzpomínat na děj. Původně jsem dala hodnocení v podobě 3 hvězd, ale vzpomněla jsem si na scénu s rituálním porodem za doprovodu bubínku, a musím jednoznačně snížit! Čím vícekrát tento snímek vidím, tím musím jít níže! ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Senzace! Tenhle film se nedá jinak popsat, protože to je takový neutuchající sled drobných senzací, že je z toho jedna velká senzace! Má to jen jeden háček. Už dávno nejsem pravidelným čtenářem Elle, dokonce úspěšně vzdoruji své závislosti, a tak už ani nepamatuju, kdy jsem ukončil své předplatné Ženy a život (ale určitě už je to víc než 2 roky, 4 měsíce a 11 dní). Takže sice vím, že život začíná po třicítce, ale už na mě ty fígle nefungují jako kdysi. Ale jinak je to prča obrovská, třeba ta hláška u porodu tý divný ženský: „to nejsou vlasy“, no to jsem se málem počůral smíchy... Prudký sešup ze žánrově slušné trojky až skoro k odpadu. ()

Reklama

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Zápletka s těhotnou Lopez vzbuzuje naději, že by tentokrát mohlo jít o trošku jinou romantickou komedii. Bohužel se rychle ukáže, že bez sympatického ústředního páru a kompetentního štábu vám žádná zápletka nepomůže. Tvůrci sice asi vědí, za jaký konec se drží kamera, ale jejich výtvor je naprosto bez života. Jako by jen odškrtávali standardizovaný seznam toho, co do filmu musí nacpat. Nezajímavé prostředí, šnečí tempo příběhu, „milenci“ jsou bez náboje a vzájemné chemie. O'Loughlin je naprosto stoický, Jennifer Lopez naopak po většinu filmu protivně hysterická. O nějaké romantice tak nemůže být řeč a s komedií je to stejné. Humor se prakticky nekoná, vrcholnou švandou by mělo být padání do porodního bazénku, zvracení nebo opakování slova vagína. Jedinými světlými body jsou některé vedlejší postavičky (černošský taťka z traileru), jejichž představitelé evidentně už někdy slyšeli o komediálním podání nebo timingu. Ty ale mají ve filmu tak málo prostoru, že tu nekonečnou šeď už opravdu nezachrání. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Minutu na to co svobodná Zoe opustí kliniku, na které se nechala uměle oplodnit svede verbální souboj o prázdné taxi s tím pravým – to je náhodička, že???? A pak už to jede….další náhodné setkání, první rande, druhé rande, hodíme se k sobě?, bude dobrý otec?, chce jím vůbec být?, rozchod, slzy, happy end…………….zkrátka romantická komedie s Jennifer Lopez – však je všichni známe. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku jsem si i říkal, že na romantické komedii není co zkazit.... Nějak se potkají, něco se mezi nimi stane, pak se to pokazí ale ve velkém finále se k sobě zas vrátí a žijí šťastně... Téma na tisíce provedení... Zde je tomu taktéž, nicméně je to vcelku hrozně zahrané, nudné a až na pár světlých scén, kterých je tam bohužel méně než kolikrát se za celý film oblizují, je celý film jedno velké utrpení... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama