Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Ozo 

všechny recenze uživatele

Výborná jízda plná "co to kurva..." momentů. Nevšední psychoterapeut Hesher a jeho metody, při kterých jsem každou chvíli dostával záchvaty smíchu. "A potom jsem uviděl svoji pravou kouli. Úplně poprvý. A říkám si: 'Kurva, vole! Moje koule! Koukni! Ještě jednu mám! Že jo? Je to dobrá koule. Pořád funguje.' " ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to trochu nedotažené. Film má jednu super postavu, metaláka Heshera, ale co s tím zbytkem že? Chlapeček je furt hrozně smutnej, táta se válí na gauči a prostě jsou všichni strašně dlouho jen smutní a zkrachovalí. Jak to skončí je asi všem jasné, ale i tak mi přišlo že tlačení rakve ve zpomalenejch záběrech, se zoomama na ubrečený ksichty už bylo moc. Ale kvůli Gordonovi-Levittovi se na to koukněte, v tý roli je fakt dobrej. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Lehce humorný, těžce asociální filmek (líbí se mi termín, který tu nějaký kolega použil, "čudesný", jo!) se svérázným hrdinou. Na anarchistu to má až moc na háku, na metálistu umí až moc empaticky naslouchat babičkám, ale pyromanii a TV signál má zmáknutý. Dlouhý chrouny Joeovi vůbec nesluší a podoba s Džísisem prý je z hlediska filmu čistě náhodná (z etnickýho asi ne :)). Natálka byla výborná i jako matka v brýlích za kasou, nejlepší ovšem byla babča, Piper Laurie (manipulátorská majitelka pily Catherine z Twin Peaks) po 20 letech. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 66% | Máme tu další kousek, z kterého vám tentokrát uvadne levá koule a poté náhle zjistíte, že máte ještě tu pravou. Sláva! Jak by řekl starej sráč Trump "Make America gay again" já říkám "Hledám svoje levý varle, make me over gays!" Film by se spíše měl jmenovat "příběh traumatické rodiny". Začátek skvělý seznamovaní. Levitt v roli Heshera na mě udělal obrovský dojem. Poté už Scénáristé nevěděli co dřív, tak nám to dosolili nesmyslnými zápletkami. A přiučili pár školáků, jak se správně kouří tráva.. Ten kluk ušatý už taky neměl dialogy, tak mu přihodili, aby řekl o naší milovaný Natálce, že je tlustá kráva a špinavá děvka. A jsi špinavá děvka? A co si o tom myslíš ty? A už si jí ošukal? Proč to neuděláš? Ošukej ji! Spoustu nesmyslně vágních dialogů. Hesher je takovej ten tvrdáček, kterej má na zádech vytetovanýho fakáče a na hrudi sebevražednýho emo sráče. Všichni se ho bojí, on je totiž takovej ten nadčlověk. 50% ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Tak tohle beru za strašný podraz. Režisér má k dispozici velmi slušný nápad a dvě současné herecké naděje a takhle to promrhá? Tam se mohlo dít tolik bizár předměstských věciček, až by z toho každý hipster slintal, ale potenciál byl zcela vyplýtván na nehomogenní absurdně destruktivní scény. Děj se točí v kruhu, hraje si to pořád na drámo, ale silných scén je ve filmu klatě málo, respektive takřka žádná, možná snad jedna, když se Hesher rozhodne uklidit rozmlácené talíře z podlahy. Opravdu mi vadí, že je postava T.J. tak hloupá, protože v takovém případě je mi jako divákovi vcelku ukradeno, co s ním bude, a nemám moc motivaci mu nějak fandit, zvlášť, když se ani o moc nesnaží. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama