Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Studio Hammer prošlo obrovskými změnami a poslední dobou se jim vůbec nedaří oprášit zašlou slávu. Přitom díky nim vznikla celá řada skvělých filmů. Ani tentokrát však jejich snaha nepadla na úrodnou půdu a to i přesto, že k sobě nalákali dvojici úspěšných herců. Hilary Swank si musí připadat jako na horské dráze. Díky jednomu filmu se dostává na špici divácké oblíbenosti, aby následně tím dalším spadla zase na samé dno. Tak to má téměř pravidelně pořád dokola a zde doplatila na nepříliš zdařilý scénář (který opravdu originalitou neoplýval), přestože ona sama může být se svým výkonem spokojená. To Christopher Lee už má svá nejlepší léta za sebou a tak se spokojí s kdejakou vedlejší rolí. Podobných psychodramat (thrillerů) existuje celá řada a popravdě většina z nich mě osobně zaujala mnohem více. Tady se nám sice tvůrci snaží nabulíkovat, že film koketuje s hororovým žánrem, ale nebýt zlepšení na konci filmu, tak vlastně ani nevím proč. Za největší „debilovinu“ považuji to, že nám tvůrci prozradí během prvních třiceti minut celou pointu příběhu a tím to celé poslali do kopru. Potom už jen znuděně sedíte a čekáte, kdy konečně zabije buď ona jeho, nebo on jí. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné. Jeden psychopatický voyer a mladá doktorka v dome. Je to celkom napínavé s nejakou tou naháňačkou na konci, takže sa nemôžem sťažovať. Ak sa vám páčil P2, bude sa vám páčiť aj toto. Je to však čistý thriller, nie horor. Ale dal by som mu maximálne 70%, pretože nás nečaká ani jedno prekvapenie alebo zvrat. Odvíjalo a skončilo sa to presne tak, ako som čakal. Súhlasím s tým, že v rámci žánru to už neprináša nič nové, ale nenudil som sa a Hilary Swank mám celkom rád, zahrala čo mohla. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nějak jinak vystavěné šmírácké béčko, ale příběh rozhodně filmového fanouška absolutně ničím novým nebo dokonce „jiným“ nepřekvapil. Na Jeffreyho Dean Morgana a Hilary Swank se dívalo příjemně, nějakou tu jiskru jsem tam zachytila, ale oheň z toho nevykřesali.. Atmosféra je na úrovni průměrného amerického seriálu, tudíž žádná. Předvídatelné je to asi jako manželství po 20 letech.. Úplně blbé to není, ale úplně dobré taky ne.. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela fajn thriller, který má slušné nápady, atmosféru i obsazení, ale postrádá napětí a nějaký zajímavý zvrat nebo výraznou scénu. Christopher Lee rozhodně potěší, ale jeho role nebyla nijak zvlášť výrazná a kdyby ho hrál jakejkoliv jinej děda, tak by se skutečně mnoho nezměnilo, ale chápu, že tvůrci nového Hammeru chtěli jeho učinkováním dodat snímku legitimitu a kontinuitu se starými klasickými "hammery" z 50. - 70. let. Co opravdu musím ocenit je hezké logo - nápis Hammer s rychle se střídajícími snímky k jejich kultovních filmů. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná kriminálka, která ovšem místo, aby vás v některých momentech šokovala svou hrůzou, vám přijde poněkud trapně "překvapivá" (viz. lekací scény, zvlášť ty v závěru). Swank napodruhé spolu s Morganem vytvořila docela hezký pár, ve kterém rozhodně není ona tou hezčí polovičkou. Škoda ho kluka, já mu fandila, víc než tomu bývalému, . ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama