Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obsah začíná průměrná Americká rodina.. Tak já říkám: Průměrný americký Horor! Dle chvály ostatních.. jsem čekal skvělej slasher... Bohužél přišlo zklamání.. Ten film prostě neměl štávu.. Hrozné dialogy, příšerné chování postav.. Žádnej Děj!.. Jediné, co stojí za pochvalu je gore, Které se Překvapivě povedlo.. Ale opět ten způsob provedení dosti zvláštní. A mě to spíš otravovalo než bavilo ! Takže slabší 3 * ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

Reklama

petero odpad!

všechny recenze uživatele

PLAGUE TOWN mi svojím vizuálom a podaním pripomenulo WICKED LITTLE THINGS, čím chcem naznačiť, že keby túto T.R.A.G.É.D.I.U natočili napr. v Rumunsku, výsledok by nebol o nič horší. Asi v polke filmu, keď došlo k umláteniu obeti puklicou (WTF!!!) a "masaker" pokračoval bičovaním vetvičkami (WTFF!!!), mi nadobro docvaklo, že táto S.P.R.O.S.T.O.S.Ť za dopozeranie určite nestojí. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Slušnej nízkorozpočťák, kterého sice malinko táhnou ke dnu (ne)herecké výkony, ale jinak atmosféra je hustší než všudypřítomné mlhy a tma. Co naopak musím vyloženě pochválit, jsou skvělé masky hlavně těch harantů, libové gore a taky trefně zvolená hudba a strašidelný zvuky (safra už je to tu zas- už mě zase vyděsil dětskej smích :-). Dějově nic objevnýho a pomalejší tempo by mohlo někoho možná i nudit, já si však tohle městečko pošuků užil maximálně, silné 3* ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2012, BluRay720p) / Obávam sa, že niektoré pozitívne hodnotenia pri tomto filme sú spôsobené nedostatkom aspoň trochu dobrých scary filmov. OK, prvá polovica sa rozohráva super, atmosféra, očakávanie čo sa bude diať, temný les ... super. Druhá polovica filmu je ale výsmech. Atmosféra mizne, to čo čakalo ľudkov v lese je skorej trápne ako strašidelné a všetci sa vôbec začínajú chovať ako po lobotómii. Záver je už čistá onania bez nápadu a chaos. Škoda, po prvej polke filmu som si povedal, že do lesa v noci už nikdy nevkročím (ne, že by som teda mal k tomu toľko príležitostí, ale aj tak :), druhá polka to celé zabila. (4/10) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama