Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů se jedná o zatraceně rozporuplné dílko. Spousta jejich autorů se ohání slovy jako amatérismus, klišé či dokonce sračka. Celkem to chápu, už kvůli námětu si o to koleduje. Ale bacha, sračku si představuju úplně jinak! Plague Town sice vaří zdrclou kaši, ale pod nos vám jí servíruje opravdu s láskou k žánru. Snaží se zavděčit hlavně nenáročným divákům, a nutno dodat, že se mu to daří. Rozhádaná rodina (půlka jde hledat pomoc, druhá čeká v odstaveném vozu), tmavý les, znepokojivé zvuky a nablízku jen někdo, kdo s radostí otevře vaší mozkovnu. Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle příspěvek do subžánru hixploitation vážně bavil a párkrát i vyděsil. Sedm hvězd z deseti. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měl tipnout,tak tohle dílo je zralý na to,aby vyšlo na dvd edice.Celej film se prakticky nic neděje,pár krvavejch záběrů z týhle sračky dobrej film neudělá.Po hodině se zdálo,že to nabere krvavý orgie,a ty dvě čubky všechno rozsekaj,ale nic.Atmosféra povětšinou nulová,strach sem u toho taky nezažíval.Myslim že 53% je až dost.10%. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Čo pozitívne hľadať, aby som nadšených hororových fanúšikov nesklamal? Veď zápletka bola úplne obyčajná, gore scény a triky ako pred 30 rokmi, herecké výkony zlé, scenár priemerný (a mohlo byť horšie, to "rodinné" klišé sa našťastie celkom skoro stoplo, inak by sme sa dočkali ešte aj vykrádania Darie)... Kurva, to vám vážne stačí tak málo? Ako keby ste boli nadržaní puberťáci, ktorým stačí ku šťastiu chytiť svoje dievča za kozy cez zimnú bundu. Ja vážne nechcem nikoho nasrať, ale na tú otázku zo začiatku tohto komentára čakám odpoveď ešte vážnejšie. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Televizní film z cyklu "bakaláři po desáté večer" ? Totálně nesympatická rodinka, grupa incestních teenagerů a šlehání větvičkama přes ksicht? To je teda sada. Až si příště budu opravovat lanko na svým bicyklu, tak si dám pozor, abych si náhodou neuřízl půlku hlavy. A taky dám pozor, aby mě někdo neumlátil poklicí z mýho favorita. Jedinej zapamatovatelnej moment je frajer visící ze stromu na větvičkách za lebku. Za tuhle scénu jedna hvězda. Jinak je film odpad. Ikdyž odpad není tak strašný slovo. Spíš žumpa. Ale kurevsky hluboká žumpa.Fuj. 10% ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama