Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2012, BluRay720p) / Obávam sa, že niektoré pozitívne hodnotenia pri tomto filme sú spôsobené nedostatkom aspoň trochu dobrých scary filmov. OK, prvá polovica sa rozohráva super, atmosféra, očakávanie čo sa bude diať, temný les ... super. Druhá polovica filmu je ale výsmech. Atmosféra mizne, to čo čakalo ľudkov v lese je skorej trápne ako strašidelné a všetci sa vôbec začínajú chovať ako po lobotómii. Záver je už čistá onania bez nápadu a chaos. Škoda, po prvej polke filmu som si povedal, že do lesa v noci už nikdy nevkročím (ne, že by som teda mal k tomu toľko príležitostí, ale aj tak :), druhá polka to celé zabila. (4/10) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Slušnej nízkorozpočťák, kterého sice malinko táhnou ke dnu (ne)herecké výkony, ale jinak atmosféra je hustší než všudypřítomné mlhy a tma. Co naopak musím vyloženě pochválit, jsou skvělé masky hlavně těch harantů, libové gore a taky trefně zvolená hudba a strašidelný zvuky (safra už je to tu zas- už mě zase vyděsil dětskej smích :-). Dějově nic objevnýho a pomalejší tempo by mohlo někoho možná i nudit, já si však tohle městečko pošuků užil maximálně, silné 3* ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tééda, nepamatuju, kdy se mi něco podobného stalo naposled. Čekal jsem nějakou levnou amatérskou blbost a dostal jsem nejlepší horor za (minimálně) poslední dva měsíce. Jak pročítám komentáře na IMDb, tak vidím, že jeden uživatel to tam moc pěkně shrnul slovy "gory, funny and scary". S tím mohu jen souhlasit. Krví se nešetří a gore ja velice povedené (vzhledem k evidentně nízkému rozpočtu), zábavný element je do filmu v první třetině vnesen pomocí sympatických hlavních charakterů (rozhádaná rodinka podobně jako v Dead End), strach a creepy atmosféra jsou od určitého momentu přítomny stále. Můj momentální úsudek je pořád ovlivněn tím šokem, jak se z nenápadného snímku stala takováhle hororová paráda, takže pokušení dát plné hodnocení jsem prozatím radši rozumově zamítl, ale na 4* to má naprosto s přehledem. Doporučuju! ()

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý amatérismu a šílená WTF záležitost. Díky mé chvilkové slabosti zapříčiněné jakýmsi závanem napětí jsem zvládl dokonce celou hodinu.. Vypnul jsem to přibližně ve stejném okamžiku jako petero, s jehož komentářem se plně ztotožňuji. Mlácení větvičkami byl fakt velký masakr i na tak otrlého diváka jako jsem já. A navíc, jsem jediný komu se Rosemary zdála sexy? :-D Díky současným 61% tohoto počinu jsem již definitivně ztratil důvěru v hodnocení zdejších horrorových "znalců", díky kterým jsem už promrhal nemálo hodin života. Proberte se.. Logicky film který nedokoukám si fakt nezaslouží víc než odpad.. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama