Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (605)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mary byla pravděpodobně vrcholem tvorby bratrů Farrellyových. Tohle mělo sice slibný námět i obsazení, ale na komedii mi to přijde málo vtipné. Carreyho grimasy občas vypadají spíš pitomě než vtipně a film skoro nic jiného nenabízí. Nejlepší je ovšem trojice Carreyho „synů“, která byla zábavná prakticky pokaždé, když se ve filmu vyskytla. Což nebylo zrovna často, ale na druhou hvězdičku to stačilo. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ani schizofreniky hrát nemusí, on jím sám je. Jak jinak si vysvětlit jeho bezchybné proměny ve filmech Maska, Lhář, lhář nebo tady. Samotná idea schizofrenického Carreyho a ještě k tomu policisty by vydala na deset nejrůznějších komedií a všechny by byly koukatelné, tady je však Carreyho komický um využit jen na půl a to prosím až ve třetí třetině. Do té doby sledujeme klasickou televizní komedii, které občas běží ráno ve všední dny na Nově. Renée v další špatně vybrané roli výsledku moc nepomáhá a Chris Cooper má málo prostoru, aby dokázal alespoň něco zachránit. To se však podařilo trojici černých synků, kteří zdědili neuvěřitelný intelekt po svých rodičích - ředitelích Mensy. Jejich hádka nad neutrony, protony a elektrony je tím nejvtipnějším na celém filmu, a když máte v tomto případě ke všemu v hlavní roli Jima Carreyho, tak je něco špatně. Průměr, víc se Jimovi z Ireny vytřískat nepodařilo. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šílené kreace ještě šílenějšího Carreyho, trio "dlaždičských" černochů a nezvykle hubená Bridget Jones ... k tomu stačí přidat pár opravdu nechutných momentů s těmi povedenými a vyjde z toho celkem průměrná americká komedie s obrovskou koncentrací derivátů "fuck" a "bitch". Zkrátka film, který má i přes své nedostatky přece jenom něco málo do sebe. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když se skloubí Carrey s takovým tím úplně blbým humorem,nemůže z toho vyjít nic moc dobrého.Námět je sice celkem originální,Renée Zellweger hraje dobře a sprostí synové byli občas taky vtipní,ale já tomuhle jednoduchému humoru prostě neholduju.Na tom,že kopou a dusí krávu mi zrovna nic moc směšného nepřipadá,chvilkami to zkrátka člověka spíš znechutí a naštve.Jakoby ty fóry vymýšlelo sedmileté dítě.Škoda,že se Carrey nepouští víc do vážnějších rolí,ty jeho ksichty a gesta mi lezou vážně na nervy. ()

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

Farellyovy nepotěšili jste mne, ani já vás nepotěším! Popravdě řečeno vás vůbec nepotěším... Co mělo znamenat tohle pomatení smyslů? Komedie? Ptám se, protože jsem se pousmála jen dvakrát, přičemž první úsměv byl z jisté dávky zoufalosti, druhé pousmání způsobil konec filmu. Tímhle humorem by mohli vymítat ďábla, protože trapnější a nechutnější vtípky by se pro nic jiného nehodily. Ovšem ještě jsem nebyla natolik znechucená, jelikož jsem film zhlédla v původním znění a tím pádem byla ochuzena o„sexy“hlas Martina Dejdara. Jediné světlé místečko ve filmu zaplnila Renée Zellweger, přičemž bych s jistotou mohla tvrdit, že si Jim Carrey asi šlehnul před podepisování smlouvy. Avšak když to beru kolem a kolem.... Kdo může říct, že strkal své přirození do Cadillacu? ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • V jedné scéně v motelu lze v záběru spatřit děravý meloun, o němž se ale postavy nijak nezmiňují. To proto, že scéna, v níž je použit coby sexuální pomůcka byla vystřižena. Důvodem byl především film Prci, prci, prcičky (1999), ve kterém se podobná scéna odehrávala s koláčem. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama