Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

a čo to vlastne na tej mary je? ja osobne nenachádzam nič viac, než pekné bradavky 26-ročnej cameron, ktorá, ak by ste ju roztopili, by mohla slúžiť ako poleva na svadobné torty a inak naozaj nič - z priemeru či ľahkého podpriemeru v ketegórii romantická komédia to vytrhávajú jedine známejší herci a asi tri alebo štyri "farrellyovské" humusácke žartíky (gule v zipse, vrásšité cecky, semeno na uchu a vo vlasoch, hovno na dlážke, vyrážky), ktoré tu však nefungujú... čo však trochu funguje a je vytrhnutím z nudy je úloha/postava barda-hudobného rozprávača... inak naozaj nechápem úspech a popularitu tohto filmu... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bratia Peter Farrelly a Bobby Farrelly v roku 1998 spoločne zrežírovali snímok "There´s Something About Mary". Hlavné úlohy v ňom stvárnili Cameron Diazová, Ben Stiller a Matt Dillon. Je to celkom príjemná, pohodová, romantická komédia. Nie že by som sa pri nej váľal od smiechu alebo že by som ju musel pravideľne, raz za čas púšťať znovu, ale musím uznať, že "Niečo na tej Mary je". Bez rozpakov a s kľudným svedomím môžem tomuto titulu prideliť tri hviezdičky. *** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy romantické komedie byly jak zábavné, tak romantické, Ben Stiler byl dobrý komikem a Cameron Diaz byla příjemná herečka. Jeden z nejlepších "romantickokomediálních" filmů, které byly natočeny. Film se tváří, že má dvě hodiny, ale ty utečou ani nevíte jak, zvlášť pokud máte při sobě podobně založenou romantickou duši. Holt... něco na té Mary asi bude :) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně v čase 54:28 má Mary (Cameron Diaz) cukrovou vatu, ale v čase 54:42 si lze všimnout, že cukrové vaty je výrazně méně. (dc125)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama